• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung-laserprinters - De foutmelding 'IP-conflict'

De foutmelding 'IP-conflict' verschijnt wanneer het IP-adres dat is toegewezen aan de printer, al aan een ander apparaat in het netwerk is toegewezen.
opmerking:
Iemand anders op hetzelfde netwerk kan onlangs een statisch IP-adres hebben toegewezen aan een ander apparaat, maar dit was al aan uw printer toegewezen.
Om het IP-conflict op te lossen, moet een van de apparaten een ander IP-adres toegewezen krijgen.
Volg deze stappen om een ander IP-adres toe te wijzen aan uw printer: