• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung C1860FW-laserprinter - Kan ik scannen naar mijn Mac-computer vanaf het bedieningspaneel van de printer?

Ja, u kunt met behulp van het bedieningspaneel van de printer scannen naar een computer met Mac OS X. Het volgende moet worden gedownload voordat u de scanfunctie instelt:
Printerdriver
Scandriver
Easy Printer Manager
  opmerking:
Start de webgebaseerde Samsung Printer Software Installer om alle bovenstaande bestanden te downloaden. MEER INFORMATIE
Scannen inschakelen
Ga als volgt te werk om scannen op een Mac te activeren:
  1. Open Easy Printer Manager.
  2. Selecteer uw printer als deze nog niet is geselecteerd en klik op Instellingen Scannen naar pc.
  3. Selecteer de optie Scannen naar apparaat inschakelen.
  4. Klik op Opslaan om de instelling op te slaan.
Nu vanaf het bedieningspaneel van de printer
  1. Druk op de knop Scannen.
  2. Selecteer Scannen naar pc en druk vervolgens op OK.
  3. Selecteer een van de onderstaande opties, afhankelijk van de manier waarop de printer op de Mac-computer is aangesloten:
    • Lokale pc - de printer is aangesloten op de Mac-computer met een USB-kabel.
    • Netwerk-pc - de printer is verbonden met hetzelfde netwerk als de Mac-computer.
        opmerking:
      Als Netwerk-pc is geselecteerd, selecteert u uw computer op basis van de toegewezen ID in Easy Printer Manager.
    Het scannen begint en het scanbeeld wordt verzonden naar de scanmap die in Easy Printer Manager is ingesteld.