Samsung-laserprinters - Hoe u de Easy Wireless Setup-software gebruikt op de Mac

De Easy Wireless Setup-software verbindt uw draadloze printer met een Wi-Fi-netwerk. Deze software is onafhankelijk van de printerdriver en biedt de mogelijkheid om gemakkelijk draadloos verbinding te maken na de initiële installatie van de printerdriver. Bekijk de video hieronder voor informatie over het installeren van Easy Wireless Setup voor uw Samsung multifunctionele kleurenprinter op een Mac-computer (beelden in de video kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van uw model). Met de koppeling onder de video kunt u snel naar de software gaan.
  opmerking:
Download en installeer Easy Wireless Setup voor Windows. MEER INFORMATIE
Easy Wireless Setup downloaden
KLIK HIER om de Easy Wireless Setup-software te downloaden voor Mac OS X (compatibel met Mac OS 10.5-10.10).
Als u andere drivers of software voor uw printer wilt downloaden, klikt u hier om het webgebaseerde installatieprogramma Samsung Printer Software Installer te openen. Dit installatieprogramma downloadt alle drivers en software op basis van de printer die is aangesloten op uw computer.