Samsung MFP-printers - Pc-fax toont I/O-fout faxapparaat

Dit artikel is alleen van toepassing op apparaten die via USB zijn verbonden. Niet alle apparaten met faxfunctionaliteit ondersteunen Pc-fax.
Als I/O-fout faxapparaat wordt weergegeven, probeert u het volgende om het probleem op te lossen:
  1. Verwijder het programma en installeer het opnieuw met de nieuwste versie van de downloadsite.
    Ga naar Software- en driverdownloads en typ het model van uw printer in het zoekvak om de nieuwste driver te downloaden.
  2. Als de fout zich blijft voordoen, probeert u een andere USB-kabel en een andere USB-poort. Controleer ook of de USB-kabel 2 meter of korter is.
Als het probleem zich blijft voordoen, moet de USB-poort op uw printer mogelijk worden nagekeken. Ga naar https://support.hp.com voor verdere hulp.