• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung Xpress MFP SL-M2020 - Online-LED is constant rood

Verschillende omstandigheden kunnen ertoe leiden dat het online-lampje op de printer constant rood brandt. Een constant brandend LED-lampje kan wijzen op problemen zoals papierstoringen, een bijna lege tonercartridge en papier dat niet goed is geplaatst.
Als u wilt bepalen welke foutcode het probleem veroorzaakt, opent u Easy Printer Manager om de printerstatus te controleren.
  opmerking:
Als de printer is verbonden met uw netwerk, kunt u de fout ook in de SyncThru-webservice zien. Voor meer informatie raadpleegt u De printerstatus controleren in SyncThru-webservice.
Ga als volgt te werk om Easy Printer Manager te openen:
  1. Als u de printerdriver nog niet hebt geïnstalleerd, gaat u naar Software- en driverdownloads en typt u het model van uw printer in het zoekvak om de nieuwste driver te downloaden.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het printerpictogram in het systeemvak en selecteer vervolgens Easy Printer Manager in de lijst.
    Afbeelding : Voorbeeld van het selecteren van Easy Printer Manager
  3. Easy Printer Manager wordt geopend en geeft de huidige status van de printer weer.
    Afbeelding : Voorbeeld van Easy Printer Manager
    Status van printer gemarkeerd in afbeelding
Selecteer een van de relevante koppelingen om het probleem met de online-LED op te lossen:
  let op:
Voordat u onderhoud uitvoert op uw printer waarvoor het nodig is de printer te openen, schakelt u de printer uit en haalt u de stekker uit het stopcontact.