Samsung-laserprinters - mijn apparaat herkent mijn vingerafdruk voor verificatie niet

1. Tips

Hier zijn enkele tips om te controleren of uw vingerafdruk altijd wordt herkend:
  • De vingerafdruksensor is gevoelig voor vocht. Controleer of het apparaat en uw vinger droog zijn wanneer u probeert om uw vingerafdruk te scannen.
  • U moet uw vinger volledig over de Home-toets houden voor een nauwkeurige invoer.
  • Als u gebruikmaakt van een hoesje of schermbescherming, zorgt u er dan voor dat het de Home-toets niet bedekt.
  • De vingerafdruksensor kan door dagelijks gebruik vies worden. Gebruik een schone pluisvrije doek om voorzichtig eventuele ongewenste vuildeeltjes weg te vegen.
  • Scan met meerdere vingerafdrukhoeken terwijl u het apparaat in verschillende posities houdt voor meer nauwkeurigheid.
Als u uw identiteit niet kunt bevestigen met behulp van uw vingerafdruk, volgt u de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

2. Het apparaat opnieuw opstarten

Als u dit nog niet hebt gedaan, zet u uw mobiele apparaat uit en weer aan en probeert u vervolgens uw identiteit te verifiëren met uw vingerafdruk.

3. Vingerafdruk verwijderen en opnieuw toevoegen

Als u uw vingerafdruk niet kunt gebruiken tijdens het gebruik van Samsung Pay, moet u mogelijk de vingerafdruk verwijderen en opnieuw toevoegen.
  1. Raak Apps aan op het beginscherm.
  2. Raak Settings (Instellingen) aan.
  3. Raak Lock screen and security (Toegangsscherm en beveiliging) aan.
  4. Raak Fingerprints (Vingerafdrukken) aan.
  5. Voer uw back-upwachtwoord of pincode in en raak NEXT (VOLGENDE) aan.
  6. Houd Fingerprint 1 (Vingerafdruk 1) ingedrukt.
  7. Raak REMOVE (VERWIJDEREN) aan.
  8. Raak REMOVE (VERWIJDEREN) aan om te bevestigen.
  9. Raak Add fingerprint (Vingerafdruk toevoegen) aan.
  10. Plaats uw vinger op de Home-toets en til deze vervolgens van de toets zodra u een trilling voelt. Herhaal dit totdat u 100% hebt bereikt. Verplaats uw vinger elke keer dat u de toets aanraakt en bedek de toets volledig met uw vinger om ervoor te zorgen dat uw volledige vingerafdruk wordt vastgelegd.

4. Andere vingerafdrukken toevoegen

opmerking:
Voor meer nauwkeurigheid voegt u dezelfde vingerafdruk toe met behulp van verschillende hoeken terwijl u het apparaat in uw hand houdt.
U kunt drie extra vingerafdrukken registreren op uw mobiele apparaat. Elke geregistreerde vingerafdruk kan worden gebruikt om een betaling te doen met Samsung Pay.
  1. Raak Apps aan op het beginscherm.
  2. Raak Settings (Instellingen) aan.
  3. Raak Lock screen and security (Toegangsscherm en beveiliging) aan.
  4. Raak Fingerprints (Vingerafdrukken) aan.
  5. Voer uw back-upwachtwoord of pincode in en raak NEXT (VOLGENDE) aan.
  6. Raak Add fingerprint (Vingerafdruk toevoegen) aan.
  7. Plaats uw vinger op de Home-toets en til deze vervolgens van de toets zodra u een trilling voelt. Herhaal dit totdat u 100% hebt bereikt. Verplaats uw vinger elke keer dat u de toets aanraakt en bedek de toets volledig met uw vinger om ervoor te zorgen dat uw volledige vingerafdruk wordt vastgelegd.
  8. Herhaal de stappen om nog een vingerafdruk toe te voegen.

5. Neem contact met ons op

Als u problemen blijft ervaren met de vingerafdruksensor, neemt u contact op met ons via de onderstaande opties.
U kunt ook contact ons opnemen vanuit Samsung Pay.
  1. Raak Apps aan op het beginscherm.
  2. Raak Samsung Pay aan.
  3. Raak MORE (MEER) aan.
  4. Raak Help aan.
  5. Raak Contact us (Contact opnemen) aan om een e-mailverzoek te verzenden.