• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise M607, M608, M609 - HP-invoerlade met hoge capaciteit voor 2.100 vel

HP-invoerlade met hoge capaciteit voor 2.100 vel
De volgende informatie beschrijft hoe u papier plaatst in de invoerlade met hoge capaciteit, die verkrijgbaar is als accessoire voor alle modellen. De lade kan maximaal 2.100 vel papier met een gewicht van 75 g/m2 bevatten.
De invoerlade met hoge capaciteit voor 2100 vel vullen
  1. Open de lade.
      opmerking:
    Open de lade niet als deze in gebruik is.
    Afbeelding : Open de lade
  2. Schuif de papierbreedtegeleider naar de juiste positie voor het papier.
    Afbeelding : De geleiders verschuiven
  3. Plaats het papier in de lade. Zorg ervoor dat de geleiders de stapel papier net raken zonder dat de stapel gaat opbollen.
      opmerking:
    Plaats niet te veel papier in de lade om storingen te voorkomen. Let erop dat de bovenkant van de stapel niet boven de indicator voor de maximale stapelhoogte uitkomt.
      opmerking:
    Als de lade niet goed wordt ingesteld, kan tijdens het afdrukken een foutbericht verschijnen of kan het papier vastlopen.
    Afbeelding : Laad papier
  4. Sluit de lade.
    Afbeelding : Sluit de lade
  5. Een configuratiebericht over de lade wordt op het bedieningspaneel van de printer weergegeven.
  6. Selecteer de knop OK om het gedetecteerde formaat en de gedetecteerde soort te accepteren of selecteer de knop Wijzigen als u een ander papierformaat of een andere papiersoort wilt kiezen.