• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung Office-laserprinters - de printer drukt niet af in DOS

Als de printer een GDI-printer (Graphic Device Interface) is, kan deze niet in DOS (Disk Operating System) afdrukken, omdat het de ingebouwde hardware niet heeft die nodig is voor het begrijpen van DOS ASCII-codes. Dit is geen fout van de printer en er is geen firmware beschikbaar waarmee de printer in DOS kan afdrukken. Om af te drukken in DOS, hebt u een PCL-printer (Printer Control Language) nodig.
Als de printer voor Windows-programma's afdrukt, maar niet voor DOS-programma's, dan is het een GDI-printer. Deze kan niet afdrukken voor DOS-programma's.