Samsung-laserprinters - het foutbericht 'Statusmonitor printer werkt niet meer' wordt weergegeven tijdens het installeren van een printerstuurprogramma voor Windows

De foutmelding 'Statusmonitor printer werkt niet meer.' wordt weergegeven wanneer een nieuw printerstuurprogramma wordt geïnstalleerd zonder de vorige versie te verwijderen. Hierdoor kan een probleem ontstaan met de interface tussen het stuurprogramma en de statusmonitor.
Volg deze stappen om het probleem op te lossen:
  1. Controleer of het besturingssysteem van uw computer de Windows 32-bits- of de 64-bits-versie is.
    Windows 10, Windows 8 of Windows 8.1
    1. Klik met de rechtermuisknop op de knop Start () en selecteer vervolgens Systeem.
    2. Controleer het Systeemtype in de sectie Systeem.
    Windows XP, Windows Vista of Windows 7
    1. Klik op de Start-knop ().
    2. Typ winver in het zoekvak en druk vervolgens op Enter.
      Als het venster geen 64-bits-versie van het besturingssysteem weergeeft, draait uw computer op een 32-bits besturingssysteem.
  2. Afhankelijk van uw Windows-besturingssysteem downloadt u het .zip-bestand van de juiste patch, daarna pakt u het bestand uit.
  3. Wanneer een bericht wordt weergegeven dat u uw computer opnieuw op moet starten, klikt u op Opnieuw opstarten en voert u het bestand uit.