Samsung-laserprinters - kan een Microsoft Word-bestand niet afdrukken

Als een Microsoft Word-bestand niet wordt afgedrukt, controleer dan of alleen Microsoft Word-bestanden niet worden afgedrukt.
Voor problemen met alleen Microsoft Word, gebruikt u deze stappen om af te drukken.
  1. Open het Microsoft Word-bestand, als dit nog niet is geopend.
  2. Klik op de Windows-knop om het menu Bestand weer te geven.
  3. Selecteer de optie Afdrukken.
    Afbeelding : De pijl markeert de afdrukoptie
    De pijl markeert de afdrukoptie
    Het menu Afdrukken en het document afdrukken wordt weergegeven.
  4. Selecteer Afdrukken bovenaan de menu-opties.
    Afbeelding : Selecteer de optie Afdrukken
    Op de afbeelding is de optie Afdrukken te zien
    Het venster Afdrukken wordt weergegeven
    Afbeelding : In het venster Afdrukken wordt de printerselectie weergegeven
    Op de afbeelding is de printerselectie zien
  5. Klik op de knop Opties.
    Afbeelding : De pijl markeert de knop Opties
    De pijl markeert de knop Opties
    Het venster Opties wordt geopend.
  6. Ga met de cursor naar beneden naar de optie Geavanceerd.
    Afbeelding : Op de afbeelding is het menu van de optie Geavanceerd te zien
    De optie Geavanceerd wordt weergegeven op het menuHet venster Geavanceerd afdrukken wordt geopend.
  7. Ga met de cursor naar het gedeelte Afdrukken en klik in de vervolgkeuzelijst op Standaardpapierlade.
    Selecteer Automatisch selecteren.
    Afbeelding : Op de afbeelding is de optie Automatisch selecteren gemarkeerd
    De pijl markeert Automatisch selecteren in het vervolgkeuzemenu
  8. Klik op OK om de wijzigingen op te slaan en klik vervolgens op de knop Afdrukken om het document af te drukken.
Als het bestand nog steeds niet wordt afgedrukt, controleert u of de printer een foutmelding geeft. Voor hulp met foutcodes raadpleegt u het document Foutcodes en probleemoplossing van uw printer.