Samsung laserprinters - onleesbare tekst of speciale symbolen afdrukken

Als uw printer onleesbare tekst of speciale symbolen afdrukt, probeert u dan het volgende:
  • Wijzig de taal van het stuurprogramma in PCL6 als dit niet al is ingesteld.
    1. Open Apparaten en printers in het Configuratiescherm.
      Afbeelding : Menu configuratiescherm
    2. Selecteer uw printer en klik met de rechtermuisknop. Selecteer Printereigenschappen.
      Afbeelding : Menu Apparaten en printers
    3. Selecteer het tabblad Apparaatinstellingen. Klik op het vervolgkeuzemenu ernaast om PCL6 te selecteren.
      Afbeelding : Printereigenschappen
    4. Druk op Toepassen en OK om de wijzigingen op te slaan.
  • Verwijder het stuurprogramma van de printer en installeer het opnieuw. Raadpleeg voor extra hulp 'De Printer verwijderen in Windows'.
  • Verwijder de huidige printer en installeer het universele printerstuurprogramma. Voor extra hulp raadpleegt u 'Het universele printerstuurprogramma installeren in Windows'.
Als het probleem aanhoudt, gaat u naar support.hp.com.