• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung laserprinters - onleesbare tekst of speciale symbolen afdrukken

Als uw printer onleesbare tekst of speciale symbolen afdrukt, probeert u dan het volgende:
  • Wijzig de taal van het stuurprogramma in PCL6 als dit niet al is ingesteld.
    1. Open Apparaten en printers in het Configuratiescherm.
      Afbeelding : Menu configuratiescherm
    2. Selecteer uw printer en klik met de rechtermuisknop. Selecteer Printereigenschappen.
      Afbeelding : Menu Apparaten en printers
    3. Selecteer het tabblad Apparaatinstellingen. Klik op het vervolgkeuzemenu ernaast om PCL6 te selecteren.
      Afbeelding : Printereigenschappen
    4. Druk op Toepassen en OK om de wijzigingen op te slaan.
  • Verwijder het stuurprogramma van de printer en installeer het opnieuw. Raadpleeg voor extra hulp 'De Printer verwijderen in Windows'.
  • Verwijder de huidige printer en installeer het universele printerstuurprogramma. Voor extra hulp raadpleegt u 'Het universele printerstuurprogramma installeren in Windows'.
Als het probleem aanhoudt, gaat u naar support.hp.com.