• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

OMEN by HP desktop-pc - 870, OMEN X by HP desktop-pc - 900 - Kan SteelSeries-gamingmuis of -toetsenbord niet aanpassen, de software is niet geïnstalleerd

Kan geen aanpassingen aanbrengen aan de SteelSeries-muizen of -toetsenborden omdat de SteelSeries-engine niet is geïnstalleerd.
Download en installeer de SteelSeries-engine van de SteelSeries-website: https://steelseries.com/engine.