• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Spectre 15-Bl000 X360 Convertible PC, HP Spectre 12-c000 x2 Detachable PC - UEFI diagnostische gegevens en HPSA accucontrole tonen spanning op 4 cellen in plaats van 6

De accucontrole test in HP Support Assistant (HPSA) en HP PC Hardware Diagnostics UEFI de spanning voor 3 cellen in de geavanceerde instellingen, hoewel de accu van de computer in werkelijkheid 6 cellen heeft.
Afbeelding 1. Accutest geeft 3 cellen weer, ook al heeft de computer in werkelijkheid 6 cellen (3 paren)
De computeraccu heeft in werkelijkheid 6 cellen, maar omdat de 6 cellen gerangschikt zijn in 3 series van gekoppelde paren vermeldt de accucontrole 3 cellen (één voor ieder paar).
OPMERKING: Celspanning 4 (afbeelding 1) geeft 0 mV weer omdat de computer het vierde celpaar niet heeft.