HP OMEN Command Center

Dit document is van toepassing op HP OMEN computers waarop HP OMEN Command Center is geïnstalleerd.
Kenmerken van OMEN Command Center
OMEN Command Center biedt hulpmiddelen voor het bewaken en verbeteren van de systeemprestaties.
  • Prestatiedashboard
  • Overklokhulpmiddelen
  • Netwerkoptimalisatie
  • Updatebeheer
  opmerking:
Installeer de nieuwste versie van OMEN Command Center uit de Microsoft Store. Oudere versies van OMEN Command Center hebben een andere navigatie en daarvoor moet HP Support Assistant zijn geïnstalleerd.
Op oudere OMEN pc's is een BIOS-update nodig voordat ze alle functies van de Microsoft Store-app ondersteunen. Indien nodig, kunt u de Win32-toepassing opnieuw installeren van de pagina met software- en stuurprogrammadownloads voor uw computermodel.
OMEN Command Center bijwerken via de Microsoft Store
U werkt OMEN Command Center bij door de app te downloaden uit de Microsoft Store.
  1. Klik op het pictogram Microsoft Store in het systeemvak.
  2. Zoek OMEN Command Center.
  3. Klik op Bijwerken.
    Wacht tot het programma is gedownload en geïnstalleerd.
  4. Klik op Afspelen.
    OMEN Command Center wordt geopend.
Hoofdscherm
In het hoofdscherm van OMEN Command Center wordt allerhande informatie weergegeven voor het bewaken van de status en prestaties van uw computer.
  opmerking:
Beschikbare functies zijn afhankelijk van OMEN systeemmodellen.
Hoofdscherm OMEN Command Center
Updates
OMEN Command Center zoekt bij het starten automatisch naar updates. Er is ook een optie om naar nieuwe updates te zoeken.
Overklokken
Gebruik het overklokvenster om de systeemprestaties te bewaken en aan te passen. De beschikbare hulpprogramma's zijn afhankelijk van de hardwareconfiguratie van de computer.
  opmerking:
Voor HP Omen notebookcomputers moet de externe voedingsmodule worden gebruikt om toegang te krijgen tot het overklokvenster.
Prestatiecontrole
Verhoog de prestaties van uw OMEN notebook met de modus die het beste werkt voor de taak die u uitvoert. Deze functie is alleen beschikbaar op OMEN notebooks.
De notebook blijft in de standaardmodus werken tot u besluit de prestaties voor gamen te verbeteren door over te stappen op de prestatiemodus.
De CPU-temperatuur, de GPU-temperatuur en het CPU-verbruik worden in realtime weergegeven.
  opmerking:
In de prestatie is het mogelijk dat het warmte- en geluidsniveau toeneemt.
Scherm Prestatiecontrole, ingesteld op Standaard
Netwerkbooster
Hiermee past u de netwerkprioriteiten aan om de systeemprestaties te verhogen.
Verlichting
Configureer de LED-lampjes op de OMEN computer of een randapparaat. Verlichtingsfuncties kunnen per product verschillen. Elk verlichtingsgebied wordt weergegeven als een apart tabblad.
  opmerking:
Het is mogelijk dat uw apparaat er anders uitziet dan de afbeelding, maar de configuratiestappen voor de verlichting zijn hetzelfde.
Macro's
Configureer de macrotoetsen (P1 tot P6) op de OMEN computer om met één toets een serie opgenomen toetsaanslagen te initiëren.
  opmerking:
Deze functie is alleen beschikbaar op OMEN computers met aparte macrotoetsen.
Gamestream
Gamestream is een gamingservice die wordt geleverd via OMEN Command Center. Voor het gebruik van Gamestream zijn minimaal twee computers nodig. Een ondersteunde OMEN pc fungeert als de host, en op een willekeurige andere client-pc moet Windows 10 worden uitgevoerd.
Help
Klik op Help om de ondersteuningspagina van OMEN Command Center te openen.