• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP ENVY Curved All-in-One - Een mobiel apparaat draadloos opladen

Dit document heeft betrekking op HP ENVY Curved All-in-One 34-b000 - b099 computers en compatibele mobiele apparaten.
Mobiele apparaten die draadloos opladen ondersteunen kunnen worden opgeladen op de basis van de HP ENVY Curved All-in-One.
Uw mobiele apparaat draadloos opladen
Draadloos opladen wordt ondersteund op apparaten die geschikt zijn voor Qi. Om uw compatibele apparaat draadloos op te laden laat u het apparaat rusten op de basis van de computer als de computer is ingeschakeld. Plaats het apparaat met het scherm naar boven en zet de draadloze oplaadspoel van het apparaat direct boven op het vierkante pictogram van de computerbasis.
Afbeelding : Een mobiele telefoon op de basis van de computer plaatsen
Een mobiele telefoon op de basis van de computer plaatsen
Afbeelding : Telefoon opladen op de basis
Telefoon opladen op de basis van de computer
Oplaadlampjes
Oplaadtijden en indicatorlampjes op het apparaat dat wordt opgeladen kunnen variëren.
De basis van de computer heeft lampjes die een volle lading op het mobiele apparaat kunnen aangeven.
Indicatorlampje
Oplaadstatus
Uit
Uit
Brandt wit
Opladen voltooid
Knippert wit
Firmware-update
Brandt oranje
Opladen
Knippert oranje
Fout
Uw apparaat opladen als de computer uit staat
Na uitvoeren van de volgende procedure kunt u een apparaat opladen op de basis terwijl de computer is uitgeschakeld.
Schakel de computer in en druk onmiddellijk op de F5-toets. Blijf drukken tot u het bericht Draadloze oplader ziet.
Afbeelding : Op F5 drukken terwijl de computer is ingeschakeld
Op F5 drukken als u de computer inschakelt
Het bericht Draadloze oplader wordt weergegeven. Als de computer nu is uitgeschakeld, is draadloos opladen ingeschakeld.
Afbeelding : Draadloos opladen is nu ingeschakeld als het systeem uit is
Draadloos opladen is nu ingeschakeld als het systeem uit is