HP Pavilion Wave computers - Uw HP Pavilion Wave instellen

Deze informatie is van toepassing op HP Pavilion Wave computers.
Afbeelding : HP Pavilion Wave desktopcomputers
HP Pavilion Wave 600 desktopcomputers
Het document beschrijft hoe u de HP Pavilion Wave computer moet installeren, verbinden met een netwerk en als mediaknooppunt kunt gebruiken.
De computer installeren
Gebruik de onderstaande stappen om de computer te installeren.
  1. Haal de computer uit de verpakking.
  2. Sluit het netsnoer aan op de voedingsadapter. Sluit de voedingsadapter aan op de computer en sluit het netsnoer aan op het stopcontact.
      Afbeelding : De netsnoeren aansluiten
      De computer installeren
    1. Het netsnoer in de voedingsadapter steken
    2. Het netsnoer in het stopcontact steken
    3. De voedingsadapter in de computer steken
    4. De monitor aan de muur bevestigen
  3. Sluit de monitor aan op de computer en schakel het scherm in. De computer is uitgerust met HDMI- en DisplayPort-aansluitingen.
    Afbeelding : De monitor aansluiten
    De monitor op de computer aansluiten
  4. Als u een draadloze muis en toetsenbord gebruikt, verwijder dan het plastic batterijtabje van het toetsenbord en de muis.
    Afbeelding : De batterijtabjes verwijderen
    De batterijtabjes verwijderen
  5. Schakel de draadloze muis in. De draadloze muis en het toetsenbord aansluiten op de computer nadat u de computer hebt ingeschakeld.
    Als u een bekabelde muis en toetsenbord hebt, sluit deze dan aan op de USB-poorten aan de achterkant van de computer.
      Afbeelding : Het toetsenbord en de muis aansluiten
      Het toetsenbord en de muis aansluiten
    1. Draadloos toetsenbord en muis aansluiten
    2. Bekabeld toetsenbord en bekabelde muis aansluiten
  6. Druk op de aan/uit-knop op de achterkant van de computer om deze in te schakelen.
    Afbeelding : Op de aan/uit-knop op de achterkant van de computer drukken
    Op de aan/uit-knop op de achterkant van de computer drukken
  7. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie van de computer te voltooien.
  8. Wanneer u wordt gevraagd verbinding te maken met een draadloos netwerk, selecteert u het netwerkpictogram in de rechterbenedenhoek van de taakbalk en maakt u verbinding met een van de beschikbare netwerken.
      opmerking:
    Als u een WLAN in wilt stellen en verbinding wilt maken met internet, hebt u een breedbandmodem (DSL of kabel) (apart verkrijgbaar), een snelle internetverbinding via een internetprovider en een draadloze router (apart verkrijgbaar) nodig.
Uw HP Pavilion Wave aansluiten op een tv
U kunt een monitor of televisie op uw HP Pavilion Wave computer aansluiten als het primaire beeldscherm (monitor) of als het secundaire beeldscherm. Door de computer te verbinden met een groot scherm, kunt u muziek, foto's en video's gemakkelijker in een groep delen dan met een laptop of mobiel apparaat.
U kunt de tv aansluiten op de DisplayPort- of HDMI-aansluitingen op de computer. Als uw monitor echter al is aangesloten op de HDMI-poort op uw computer, moet u een HDMI-naar-DisplayPort-adapter aanschaffen.
Afbeelding : HDMI-naar-DisplayPort (DP)-adapter
HDMI naar DisplayPort (DP)-adapter
Gebruik de volgende stappen om uw HP Pavilion Wave computer aan te sluiten op een tv met een HDMI-verbinding:
  1. Schakel de computer uit.
  2. Zet de tv uit.
  3. Sluit een HDMI-kabel aan op de computer en de tv.
      Afbeelding : De HDMI-kabel aansluiten
      De HDMI-kabel aansluiten op de tv en de computer
    1. DisplayPort
    2. HDMI
  4. Schakel de tv in en gebruik de knoppen INVOER of UITVOER op de afstandsbediening van de tv om de HDMI-poort te selecteren waarop de tv is aangesloten. U hebt mogelijk meer dan een HDMI-poort op de tv. Zorg dat u de juiste kiest, bijvoorbeeld HDMI 2.
  5. Schakel de computer in.
Muziek afspelen met Cortana
Met de ingebouwde microfoon op de HP Pavilion Wave kunt u spreken met Cortana en haar terug horen spreken, u kunt een videogesprek voeren en duidelijk te horen zijn, stel herinneringen in, plan vergaderingen of zoek online met uw stem, vraag Cortana om muziek voor u af te spelen, en nog veel meer.
De volgende informatie beschrijft hoe u Cortana kun instellen, de functie Hey Cortana kunt inschakelen en muziek kunt afspelen met Cortana.
Uw HP Pavilion Wave als een streaminghub voor media gebruiken
Verbind HP Pavilion Wave met uw tv als een streaminghub voor media. U kunt downloaden en muziek, films en series streamen van mediaservices zoals Netflix, Amazon Prime, iTunes en Napster.
Deze informatie beschrijft hoe u kunt streamen en een film van Netflix kunt bekijken.
  opmerking:
Netflix is een betaalde abonnement-service. U hebt een account nodig om media van Netflix te streamen.
  1. Zorg ervoor dat de computer verbinding heeft met internet.
  2. Zorg ervoor dat de computer is aangesloten op de tv. Raadpleeg voor meer informatie Uw HP Pavilion Wave aansluiten op een tv in dit document.
  3. Zoek in Windows naar Netflix en open deze app, of installeer de app Netflix via de Windows Store.
  4. Meld u aan bij uw account (of maak een account aan). Netflix wordt geopend en toont uw lijst met titels en suggesties.
    Afbeelding : Netflix openen
    Netflix openen
  5. Selecteer de titel die u wilt bekijken en klik op de knop Afspelen.
    Afbeelding : Een titel van Netflix afspelen
    Een titel van Netflix afspelen
Raadpleeg Films kijken met Netflix voor meer informatie over het gebruik van Netflix.