HP Touchsmart 520 computers - Het cd/dvd-station wordt niet gedetecteerd (Windows 7)

Dit document is van toepassing op HP Touchsmart 520 computers met Windows 7.
Als u probeert een schijf te branden of te lezen, gebeurt er niets of krijgt u een foutmelding die aangeeft dat het station niet kan worden gevonden in de software voor het branden van cd's/dvd's.
Voltooi de volgende stappen om het cd/dvd-station te detecteren
  opmerking:
Als u een computer hebt geüpgraded van Windows Vista naar Windows 7 en het station werkte eerst wel maar niet meer in Windows 7, begint u bij Stap 5 om bovenste en onderste bedieningsfilters te verwijderen uit het register (stap voor stap).
Voor meer informatie over een bepaalde stap klikt u op de kop of het bijbehorende plusteken (+) om de informatie uit te vouwen.
De software voor schrijven naar cd/dvd herkent het station niet
Als de cd/dvd-schrijfsoftware verschijnt en aangeeft dat er geen station wordt gedetecteerd, gebruik dan de stappen in dit gedeelte.
  opmerking:
Schijfopnamesoftware die op HP en Compaq pc's wordt geleverd herkent mogelijk alleen de originele cd- en dvd-stations die met de computer werden geleverd. Als u een nieuw station hebt toegevoegd, gebruikt u de brandsoftware die bij het station is geleverd of gebruik de ingebouwde brandfuncties van Windows 7.
Afbeelding : CyberLink Power2Go-foutmelding
CyberLink Power2Go-foutbericht dat aangeeft dat er geen station voor het branden van schijven beschikbaar is
Verwante ondersteuning
Voor meer informatie over het testen op defecten in de hardware van cd/dvd-stations raadpleegt u het HP ondersteuningsdocument Hardware Diagnostic Tools gebruiken om te testen of er hardwareproblemen zijn.
  opmerking:
Als u op een van de bovenstaande koppelingen klikt, verlaat u de website van Hewlett-Packard. HP heeft geen invloed op informatie buiten de website van HP en draagt hiervoor geen verantwoordelijkheid.