• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP ENVY x360 - 15-bp002nb productspecificaties

Hardware
Productnummer
1ZL53EA
Productnaam
HP ENVY x360 - 15-bp002nb
Microprocessor
Intel® Core™ i7-7500U (2,7 GHz basisfrequentie, tot 3,5 GHz burstfrequentie met Intel® Turbo Boost-technologie, 4 MB cache, 2 cores)
Geheugen, standaard
16 GB DDR4-2133 SDRAM (2 x 8 GB)
Videographics
NVIDIA® GeForce® 940MX (4 GB DDR3 gereserveerd)
Vaste schijf
512 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Beeldscherm
15,6-inch (39,6-cm) FHD IPS WLED-backlit met microrand multitouch-ondersteuning, glas van rand tot rand (1920 x 1080)
Toetsenbord
Standaard eiland-stijl backlit toetsenbord
Aanwijsapparaat
HP Imagepad met ondersteuning voor multi-touch bewegingen
Draadloze verbinding
Intel® 802.11b/g/n/ac (2 x 2) Wi-Fi® en Bluetooth® 4.2 combo
Uitbreidingssleuven
1 multi-formaat SD-mediakaartlezer
Externe poorten
1 USB 3.1 Type-C™ Gen 1 (dataoverdracht tot 5 GB/sec, DP1.2, HP opladen in slaapstand); 2 USB 3.1 Gen 1 (1 HP opladen in slaapstand); 1 HDMI v2.0a; 1 hoofdtelefoon/microfoon combo
Minimumafmetingen (b x d x h)
35,97 x 24,88 x 1,96 cm
Gewicht
2,06 kg
Voedingstype
65-Watt netvoedingsadapter
Batterijtype
3-cels, 55,8-Wh lithium-ion
Webcam
HP Wide Vision FHD IR-camera met twee ingebouwde digitale microfoons
Audiokenmerken
Bang & Olufsen; HP Audio Boost; Twee luidsprekers
Software
Besturingssysteem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP audioschakelaar; HP CoolSense; HP JumpStart; HP Sure Connect
Bijbehorende software
McAfee LiveSafe™
Voorgeïnstalleerde software
Netflix
Software - productiviteit en betaling
Testversie voor 1 maand voor nieuwe Microsoft® Office 365-klanten