• Informatie

HP pc's - Problemen oplossen bij Geen stroom of Start niet op

Dit document is van toepassing op HP desktop- en notebookcomputers.
De computer kan niet kan worden ingeschakeld omdat er geen stroom is of wordt ingeschakeld, maar Windows start niet op. Andere problemen kunnen onder meer zijn:
  • Er gebeurt niets als ik op de aan-/uit-knop druk.
  • Computerlampjes gaan branden, maar de monitor blijft leeg.
  • Computer stopt bij het HP of Compaq logoscherm.
  • Computer toont een zwart scherm of een blauw scherm met een foutbericht.
  • Een foutbericht wordt weergegeven nadat Windows is geladen.