• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

Informatie
    Windows 11

Find ofte stillede spørgsmål og svar her.

Informatie

Los het updateprobleem van Windows 10 op een HP computer of printer op. Klik hier

Informatie
    Maak vandaag nog een HP-account aan!

Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer. Registreren voor een HP-account

• Feedback

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP pc's - Een HP System Recovery uitvoeren

Dit document is van toepassing op HP desktop- en notebookcomputers.
Een HP computer met Windows opnieuw installeren of herstellen naar een eerdere toestand, of een systeemherstel uitvoeren met HP Recovery Manager. De probleemoplosser bevat mogelijk ook oplossingen voor de volgende problemen:
  • U hebt de computer geüpgraded naar Windows 10 van een eerdere versie van Windows.
  • U probeert HP System Recovery uit te voeren in Windows, maar dit werkt niet.
  • Windows start niet goed op, waardoor u geen toegang hebt tot HP System Recovery.
  • Recovery Manager is niet op de computer geïnstalleerd.
  • U hebt geen herstelmedia voor de computer.
Om problemen op te lossen met de uitvoering van een HP System Recovery, gaat u naar HP begeleide oplossingen - een HP System Recovery uitvoeren.