HP pc's - Een HP System Recovery uitvoeren

Dit document is van toepassing op HP desktop- en notebookcomputers.
Een HP computer met Windows opnieuw installeren of herstellen naar een eerdere toestand, of een systeemherstel uitvoeren met HP Recovery Manager. De probleemoplosser bevat mogelijk ook oplossingen voor de volgende problemen:
  • U hebt de computer geüpgraded naar Windows 10 van een eerdere versie van Windows.
  • U probeert HP System Recovery uit te voeren in Windows, maar dit werkt niet.
  • Windows start niet goed op, waardoor u geen toegang hebt tot HP System Recovery.
  • Recovery Manager is niet op de computer geïnstalleerd.
  • U hebt geen herstelmedia voor de computer.
Om problemen op te lossen met de uitvoering van een HP System Recovery, gaat u naar HP begeleide oplossingen - een HP System Recovery uitvoeren.