• Informatie
    Welkom Samsung Printer Klanten

Ondersteuning nodig voor uw Samsung printer? HP is er om te helpen! Meer informatie

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Productspecificaties van de HP OfficeJet Pro 7720 Wide Format All-in-One printer (Y0S18A)

Productnamen
Modelnaam
HP OfficeJet Pro 7720 Wide Format All-in-One printer
Productnummer
Y0S18A
Aansluitmogelijkheden
Poorten
1 USB 2.0 met compatibiliteit voor USB 3.0-apparaten; 1 Ethernet; 1 draadloos 802.11 b/g/n; 2 RJ-11 modempoorten
Draadloze mogelijkheden
Ja, WiFi 802.11 b/g/n ingebouwd
Kopiëren
Instellingen voor kopiëren
Aantal kopieën; Formaat; Kwaliteit; Lichter/donkerder; Papierformaat; Formaat wijzigen; Papiersoort; Dubbelzijdig; ID kopiëren, samenvoegen; Inbindmarge; Verbetering; Bijsnijden; Kopieervoorbeeld
Kleurenkopie mogelijk
Ja
Maximum aantal kopieën
Maximaal 99 kopieën
Instellingen voor kopiëren verkleinen / vergroten
25 tot 400%
Kopieersnelheid zwart (concept, A4)
Maximaal 34 cpm
Kopieersnelheid, zwart (concept, Letter)
Maximaal 34 cpm
Kopieerresolutie
Tot 600 dpi
Fax
Fax beschikbaar
Ja, kleur
Faxfuncties
Kleurenfax; automatisch verkleinen; automatisch opnieuw kiezen; snelkiezen; snelkiesnummers voor groepen; tegenhouden van ongewenste faxen; doorsturen (alleen zwart); specifiek belsignaal; uitgesteld verzenden (alleen zwart); scannen en faxen; PC-fax verzenden en ontvangen
Faxresolutie
Maximaal 300 x 300 dpi
Faxgeheugen
Maximaal 100 pagina's
Ondersteunde faxtelefoonmodus
Ja
Modem
Tot 33,6 kbps
Snelkiesnummers, maximum aantal
Maximaal 99 nummers
Overdrachtssnelheid fax
5 seconden per pagina
Mobiel afdrukken mogelijk
Mobiele afdrukservices
Apple AirPrint, HP ePrint, Wireless direct printing, Mopria-gecertificeerd en Google Cloud Print
Netwerk
Ondersteunt netwerkprotocollen
IPv4, IPv6, Bonjour, Custom Raw Port/Port9100, mDNS, Embedded Web Server, Wireless Network Supported, SLP, WS-Print, Wireless b/g/n, WEP/WPA (AES), SNMP, Internet Printing Protocol
Papierverwerking
Invoercapaciteit
Maximaal 250 vel
Standaard invoercapaciteit (kaarten)
Maximaal 50 vel
Standaard invoercapaciteit (enveloppen)
Maximaal 30
Uitvoercapaciteit
Maximaal 75 vel
Mediaformaten, aangepast (metrisch)
216 x 594 mm
Mediaformaten, aangepast (US-standaard)
8,5 x 23,3 inch
Mediatypen
Gewoon papier, HP fotopapier, Matte HP Brochure of professioneel papier, mat Presentatiepapier van HP, HP glanzend Brochurepapier of professioneel papier, ander mat inkjetpapier, ander glanzend inkjetpapier, Inkjet Hagaki, gewoon dik papier, gewoon papier licht/gerecycled
Ondersteunt mediagewicht (metrisch)
60 tot 105 gr/m²
Ondersteund mediagewicht (US-standaard)
16 tot 28 lb, bankpost
Afdrukken zonder randen
Ja (maximaal A3/11 x 17 inch)
Papierverwerking - ADF
Capaciteit voor automatische documentinvoer
Standaard, 35 vellen
Papierverwerking - duplexmodule
Mediaformaten, duplex (US-standaard)
Letter
Fysieke afmetingen
Maximale afmetingen (b x d x h, metrisch)
584,9 x 444,8 x 306,4 mm (Reinigingstoegangsklep + OP-lade niet uitgeklapt); 584,9 x 690,6 x 306,4 mm (Reinigingstoegangsklep + OP-lade volledig uitgeklapt)
Maximale afmetingen (b x d x h, US-standaard)
23,0 x 17,5 x 12,1 inch (Reinigingstoegangsklep + OP-lade niet uitgeklapt); 23,0 x 27,2 x 12,1 in (Reinigingstoegangsklep + OP-lade volledig uitgeklapt)
Gewicht (metrisch)
15,50 kg
Gewicht (US-standaard)
34,10 lb
Aan/uit
Voeding
Ingangsspanning: 100 tot 240 V (± 10%), 50/60 Hz
Printercartridges
Aantal printercartridges
4 (1 van elk, zwart, cyaan, magenta, geel)
Vervangende cartridges
N.v.t.: HP 952 zwarte inktcartridge (ca. 1000 pagina's); HP 952 CMY inktcartridge (ca. 700 pagina's); HP 952XL zwarte inktcartridge (ca. 2000 pagina's); HP 952XL CMY inktcartridge (ca. 1600 pagina's): HP 956XL zwarte inktcartridge (ca. 3000 pagina's); EMEA: HP 953 zwarte inktcartridge (ca. 1000 pagina's); HP 953 CMY inktcartridge (ca. 700 pagina's); HP 953XL zwarte inktcartridge (ca. 2000 pagina's); HP 953XL CMY inktcartridge (ca. 1600 pagina's); HP 957XL zwarte inktcartridge (ca. 3000 pagina's); LAR: HP 954 zwarte inktcartridge (ca. 1000 pagina's); HP 954 CMY inktcartridge (ca. 700 pagina's); HP 954XL zwarte inktcartridge (ca. 2000 pagina's); HP 954XL CMY inktcartridge (ca. 1600 pagina's); HP 958XL zwarte inktcartridge (ca. 3000 pagina's); AP: HP 955 zwarte inktcartridge (ca. 1000 pagina's); HP 955 CMY inktcartridge (ca. 700 pagina's); HP 955XL zwarte inktcartridge (ca. 2000 pagina's); HP 955XL CMY inktcartridge (ca. 1600 pagina's); HP 959XL zwarte inktcartridge (ca. 3000 pagina's)
Afdrukspecificaties
Afdruktechnologie
HP Thermal Inkjet
Dubbelzijdig afdrukken
Automatisch (A4/Letter)
Afdruksnelheid (zwart, concept, letter)
Maximaal 34 ppm
Afdruksnelheid (kleur, concept, letter)
Maximaal 34 ppm
Afdruksnelheid, zwart (ISO)
Maximaal 22 ppm
Afdruksnelheid, kleur (ISO)
Maximaal 18 ppm
Afdrukresolutie (beste)
Tot 1200 x 1200 dpi gerenderd
Maximum afdrukgebied (metrisch)
297 x 431,8 mm
Maximum afdrukgebied (US-standaard)
11,7 inch
Maandelijkse capaciteit
Maximaal 30.000 pagina's
Afdruktalen
HP PCL3 GUI
Wettelijke specificaties
Voorgeschreven modelnummer
SNPRC-1500-02
Scannen
Scantechnologie
CIS
Scansnelheid (normaal)
Enkelzijdig: Tot 8/8 afbeeldingen per minuut (zwart-wit/kleur 200 ppi)
Scanresolutie, hardware
Maximaal 1200 x 1200 dpi
Niveaus grijswaarden
256
Bitdiepte
24-bits
Maximaal scanformaat flatbed (metrisch)
216 x 356 mm
Maximaal scanformaat flatbed (VS-standaard)
8,5 x 14 inch
Maximum scanformaat automatische documentinvoer (metrisch)
216 x 356 mm
Maximum scanformaat automatische documentinvoer (VS-standaard)
8,5 x 14 inch
Twain-versie
Versie 1,9
Systeemvereisten
Minimale systeemvereisten voor Windows
Windows 10, 8, 7: 1 GHz 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor, 2 GB beschikbare vaste schijfruimte, CD-/ DVD-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer. Windows Vista (alleen 32-bits): 800 MHz 32-bits (x86) processor, 2 GB beschikbare vaste schijfruimte, CD-/ DVD-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer 8. Windows XP SP3 of hoger (alleen 32-bits): elke compatibele processor van Intel Pentium II, Celeron of 233 MHz, 850 MB beschikbare vaste schijfruimte, CD-/DVD-station of internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer 8.
Aanbevolen systeemvereisten voor Windows
Windows 10, 8, 7: 1 GHz 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor, 2 GB beschikbare vaste schijfruimte, CD-/ DVD-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer. Windows Vista (alleen 32-bits): 800 MHz 32-bits (x86) processor, 2 GB beschikbare vaste schijfruimte, CD-/ DVD-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer 8. Windows XP SP3 of hoger (alleen 32-bits): elke compatibele processor van Intel Pentium II, Celeron of 233 MHz, 850 MB beschikbare vaste schijfruimte, CD-/DVD-station of internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer 8.
Minimale systeemvereisten voor Macintosh
Mac OS X v10.12 (Sierra), v10.11 (El Capitan), v10.10 (Yosemite); Harde schijf 1 GB; Toegang tot internet
Aanbevolen systeemvereisten voor Macintosh
Mac OS X v10.12 (Sierra), v10.11 (El Capitan), v10.10 (Yosemite); Harde schijf 1 GB; Toegang tot internet
Compatibele netwerkbesturingssystemen
Windows 10 (32-bits en 64-bits), Windows 8.1 (32-bits en 64-bits), Windows 8 (32-bits en 64-bits), Windows 7 (32-bits en 64-bits), Windows Vista (32-bits en 64-bits), Windows XP (32-bits) (Professional- en Home-versies); Mac OS X v 10.8, v 10.9 of v 10.10; Linux (zie http://hplipopensource.com/hplip-web/index.html voor meer informatie).
Besturingssysteem (ondersteund, noot)
Windows 10 (32-bits en 64-bits), Windows 8.1 (32-bits en 64-bits), Windows 8 (32-bits en 64-bits), Windows 7 (32-bits en 64-bits), Windows Vista (32-bits en 64-bits), Windows XP (32-bits) (Professional- en Home-versies); Mac OS X v 10.8, v 10.9 of v 10.10; Linux (zie http://hplipopensource.com/hplip-web/index.html voor meer informatie).