• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP PageWide Enterprise, HP PageWide Managed - Enveloppen afdrukken en laden

Inleiding
De volgende informatie beschrijft hoe u enveloppen moet afdrukken en plaatsen. Gebruik alleen lade 1 om op enveloppen af te drukken. Lade 1 kan maximaal 14 enveloppen bevatten, afhankelijk van het envelopontwerp en de omgevingsomstandigheden.
Volg deze stappen om de juiste instellingen te selecteren in de printerdriver voor het printen van enveloppen met de optie handmatige invoer. Stuur daarna de afdruktaak naar de printer en plaats de enveloppen in de lade.
Enveloppen afdrukken
  1. Selecteer de afdrukoptie vanuit het programma.
  2. Selecteer de printer in de lijst met printers en klik of tik vervolgens op de knop Eigenschappen of Voorkeuren om de printerdriver te openen.
      opmerking:
    De naam van de knop verschilt per softwareprogramma.
      opmerking:
    Als u deze afdrukfuncties wilt openen vanaf een Startscherm-app in Windows 8 of 8.1, selecteert u Apparaten, Afdrukken en vervolgens de printer. In Windows10 selecteert u Afdrukken. Dit kan afhankelijk zijn van de toepassing. In Windows 8, 8.1 en 10 hebben deze toepassingen een andere indeling met andere functies dan die hieronder worden beschreven voor desktoptoepassingen. Als Meer instellingen is geselecteerd, zal de toepassing HP AiO Printer Remote aanvullende driverfuncties voor de driver HP PCL-6 V4 downloaden.
  3. Klik of tik op het tabblad Papier/Kwaliteit.
  4. Selecteer het juiste formaat voor de enveloppen in de vervolgkeuzelijst Papierformaat.
  5. Selecteer Envelop in de vervolgkeuzelijst Papiersoort.
  6. Selecteer Handmatige invoer in de vervolgkeuzelijst Papierbron.
  7. Klik op de knop OK om het dialoogvenster Documenteigenschappen te sluiten.
  8. Klik in het dialoogvenster Afdrukken op de knop OK om de taak af te drukken.
Afdrukstand envelop
  opmerking:
De printer biedt geen ondersteuning voor dubbelzijdig afdrukken op enveloppen.
Lade
Envelopformaat
Papier plaatsen
Lade 1
Envelope #9, Envelope #10, Envelope Monarch, Envelope DL, Envelope B5, Envelope C5 (wallet), Envelope C6
Afdrukzijde beneden
Bovenrand aan de achterkant van de printer
Envelope B5, Japanese Envelope Chou #3, Envelope C5 (pocket)
Afdrukzijde beneden
Onderste rand eerst in de printer; bovenste klep open