HP PageWide Enterprise Color MFP 780, 785 - Nieten instellen (alleen 785zs-model)

De volgende informatie beschrijft hoe u nietjes moet plaatsen en de opties voor het nietaccessoire kunt configureren.
Het nietaccessoire kan documenten in de linkerbovenhoek of rechterbovenhoek nieten en kan tot 250 vellen papier in de afwerkingseenheid stapelen.
De standaard nietlocatie instellen
  1. Veeg vanaf het beginscherm op het bedieningspaneel van de printer totdat het menu Instellingen wordt weergegeven. Selecteer het pictogram Instellingen om het menu te openen.
  2. Open de volgende menu's:
    • Kopiëren/afdrukken
    • Standaardafdrukopties
    • Nieten
  3. Selecteer een nietlocatie in de lijst met opties. De volgende opties zijn beschikbaar:
    • Geen: Geen nietjes
    • Links- of rechtsboven: Als het document in staande afdrukrichting is geplaatst, wordt het nietje in de linkerbovenhoek van de korte rand van het papier geniet. Als het document in liggende afdrukrichting is geplaatst, wordt het nietje in de rechterbovenhoek van de lange rand van het papier geniet.
    • Linksboven: Het nietje wordt in de linkerbovenhoek van de korte rand van het papier geplaatst.
    • Rechtsboven: Het nietje wordt in de rechterbovenhoek van de lange rand van het papier geplaatst.
      Afbeelding : Nietlocaties
    1. Linkerbovenhoek van de korte zijde van het papier
    2. Rechterbovenhoek van de lange rand van het papier
De werkstand configureren
Volg deze procedure om te configureren hoe de printer taken in de uitvoerbakken sorteert.
  1. Veeg vanaf het beginscherm op het bedieningspaneel van de printer totdat het menu Instellingen wordt weergegeven. Selecteer het pictogram Instellingen om het menu te openen.
  2. Open de volgende menu's:
    • Nieter/stapelaar beheren
    • Werkstand
  3. Selecteer een modus in de lijst met opties. De volgende opties zijn beschikbaar:
    • Postbus: De printer sorteert taken in verschillende bakken op basis van de persoon die ze heeft verzonden.
    • Stapelaar: De printer stapelt taken in de bakken van beneden naar boven.
    • Functiescheiding: De printer sorteert taken in verschillende bakken op basis van printerfuncties zoals afdruktaken, kopieertaken of faxtaken.
Voer de volgende stappen uit om de HP-printerdriver te configureren voor de geselecteerde werkstand:
  opmerking:
Voor het wijzigen van de werkstand moet de printer opnieuw worden opgestart.
Windows XP en Vista (Server 2008) HP PCL.6-drivers bieden geen ondersteuning voor uitvoerapparaten.
Windows® 7
  1. Zorg dat de printer is ingeschakeld en verbinding heeft met de computer of een netwerk.
  2. Open het Windows® Start-menu en klik op Apparaten en printers.
  3. Klik met de rechtermuisknop op de naam van de printer en selecteer Printereigenschappen.
  4. Klik op het tabblad Apparaatinstellingen.
  5. Selecteer Nu bijwerken. Of selecteer Nu bijwerken in het vervolgkeuzemenu naast Automatische configuratie.
Windows® 8.0, 8.1 en 10
  1. Klik met de rechtermuisknop in de linkerbenedenhoek van het scherm.
  2. Selecteer Configuratiescherm. Selecteer onder Hardware en geluid de optie Apparaten en printers bekijken.
  3. Klik met de rechtermuisknop op de naam van de printer en selecteer Printereigenschappen.
  4. Klik op het tabblad Apparaatinstellingen.
  5. Selecteer Nu bijwerken. Of selecteer Nu bijwerken in het vervolgkeuzemenu naast Automatische configuratie.
      opmerking:
    Nieuwere HP PCL-6 V4-drivers bieden geen ondersteuning voor Nu bijwerken. Voor deze stuurprogramma's moet u de printspooler stoppen en opnieuw starten. Klik op de knop Start (of open een zoekveld), typ in het zoekveld "services.msc" en druk vervolgens op de toets Enter. Klik met de rechtermuisknop op Printspooler in de lijst met services, selecteer Stop en klik vervolgens met de rechtermuisknop en selecteer Start.
OS X
  1. Klik op Systeemvoorkeuren in het Apple-menu.
  2. Selecteer Afdrukken en scannen (of Printers en scanners).
  3. Selecteer eerst de printer en vervolgens Opties en benodigdheden. Selecteer Opties.
  4. Configureer handmatig de uitvoermodus van het accessoire.