• Informatie

HP DeskJet 2600 printers - Eerste keer printer installeren

Dit document is bedoeld voor HP DeskJet 2620, 2621, 2622, 2623, 2624, 2630, 2632, 2633, 2634, 2635, 2636, 2640, 2652, 2655, 2680, DeskJet Ink Advantage 2675, 2676, 2677, 2678 en 2679 All-in-One printers.
Uw printer de eerste keer installeren, al het verpakkingsmateriaal verwijderen, de voedingskabel aansluiten, de inktcartridges installeren en vervolgens papier in de invoerlade plaatsen.
opmerking:
Als u de printersoftware zoekt, gaat u naar 123.hp.com/dj2600.

Stap 1: De printer uit de doos halen

Haal de printer uit de doos en verwijder alle tape, stickers en verpakkingsmateriaal van de printer.
  1. Haal de printer uit de doos.
  2. Verwijder tape en verpakkingsmaterialen van de buitenzijde van de printer.
  3. Laat de uitvoerlade zakken, pak de hendel in de printer vast en laat de toegangsklep van de inktcartridges zakken om deze te openen.
    De inktcartridgeklep openen
  4. Verwijder alle plakband en verpakkingsmateriaal uit de binnenkant van de printer.
    De tape en het verpakkingsmateriaal verwijderen
  5. Controleer of u alle onderdelen en materialen uit de doos hebt verwijderd voordat u de doos en het verpakkingsmateriaal weggooit of recyclet.

Stap 2: Het netsnoer aansluiten

Sluit de printer aan op het netstroom en zet de printer aan.
opmerking:
Sluit nu nog geen USB-kabel aan. De verbinding met de computer wordt gemaakt tijdens de softwareinstallatie.
  1. Sluit het netsnoer aan op de achterkant van de printer en sluit het andere uiteinde van het netsnoer aan op een stopcontact.
    Het netsnoer aansluiten
  2. Druk op de aan-uitknop om de printer in te schakelen.
    De wagen gaat naar het midden van de printer.
  3. Ga pas verder als de printer stilstaat en geen geluid meer maakt.

Stap 3: De inktcartridges plaatsen

Installeer de HP inktcartridges die bij uw printer in de doos zijn meegeleverd.
  1. Verwijder een van de inktcartridges uit de verpakking. Raak alleen het zwarte plastic van de inktcartridge aan.
    De inktcartridge uit de verpakking halen
  2. Verwijder de plastic tape.
      let op:
    Raak de koperkleurige contactpunten en de inktsproeiers niet aan. De beschermende tape op de contactpunten hoeft u niet te vervangen. Als u deze onderdelen aanraakt, kan dat leiden tot verstoppingen, inktfouten en slechte elektrische verbindingen.
    De plastic tape verwijderen
  3. Pak de inktcartridge aan de zijkanten vast, met de inktsproeiers naar de printer gericht en schuif de inktcartridge langzaam in de sleuf totdat deze vastklikt.
    opmerking:
    Plaats de kleureninktcartridge links en de zwarte inktcartridge rechts.
    De inktcartridge vastklikken
  4. Herhaal deze stappen om de andere inktcartridge te installeren.
  5. Sluit de toegangsklep voor inktcartridges en sluit vervolgens de uitvoerlade.
    De toegangsklep voor inktcartridges sluiten

Stap 4: Papier in de invoerlade plaatsen

Plaats gewoon U.S. letter- of A4-papier in de invoerlade nadat u de cartridges hebt geplaatst.
  1. Til de invoerlade omhoog.
    De invoerlade omhoog tillen
  2. Schuif de papierbreedtegeleider helemaal naar links.
    De breedtegeleider voor het papier naar links schuiven
  3. Plaats een stapel normaal, wit papier in de invoerlade.
    Plaats het papier in de invoerlade
  4. Schuif de breedtegeleider voor het papier naar rechts tot deze tegen de rand van het papier ligt.
    Schuif de breedtegeleider voor het papier naar rechts.
  5. Laat de uitvoerlade zakken en trek dan het verlengstuk van de uitvoerlade naar buiten.
    Laat de uitvoerlade zakken en trek het verlengstuk van de uitvoerlade naar buiten.

Stap 5: De printersoftware installeren

De HP printerhardware is nu ingesteld en u kunt de printersoftware installeren. Probeer niet om de printer te verbinden met een computer totdat dit wordt gevraagd in de afdruksoftware.
U kunt de nieuwste versie van de afdruksoftware downloaden van de volgende website van HP: 123.hp.com/dj2600.
opmerking:
Voor een goede afdrukkwaliteit drukt de printer een uitlijningspagina af nadat vijf pagina's zijn afgedrukt. Volg de instructies op de uitlijningspagina om de uitlijning van de inktcartridge te voltooien.