HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Scannen met de HP scansoftware

Gebruik de HP software om documenten te scannen naar bewerkbare tekst, een indeling waarin u binnen het gescande document kunt zoeken, kopiëren, plakken en bewerken. Gebruik deze indeling om brieven, krantenartikelen en andere documenten te bewerken. Zie Documenten scannen als bewerkbare tekst voor meer informatie.
Volg de instructies voor uw besturingssysteem.
  opmerking:
Om veiligheidsredenen is extern scannen standaard uitgeschakeld. Om deze functie in te schakelen, opent u in de geïntegreerde webserver het tabblad Instellingen, klikt u op Beheerdersinstellingen, selecteert u het vakje Inschakelen naast Scannen vanaf een computer of mobiel apparaat en klikt u op Toepassen.
Wanneer deze functie is ingeschakeld, kan iedereen met toegang tot de printer scannen wat zich op de glasplaat bevindt.
  opmerking:
De HP scansoftware is ook beschikbaar op het tabblad Scannen in HP Printer Assistant.
Scannen met de HP Pro software (Windows)
  1. Plaats uw origineel met de bedrukte zijde naar beneden op de glasplaat van de scanner of met de bedrukte zijde naar boven in de automatische documentinvoer.
    Zie De scanner vullen of De documentinvoer laden voor meer informatie.
  2. Open de HP scansoftware op de computer:
    1. Klik vanaf het bureaublad van de computer op Start.
    2. Selecteer Programma's of Alle programma's.
    3. Selecteer de map voor uw HP printer.
    4. Select HP Scan.
  3. Selecteer een scansnelkoppeling. Breng desgewenst wijzigingen aan in de scaninstellingen.
  4. Klik op Scannen om het scannen te starten.
      opmerking:
    Klik in de rechterbovenhoek van het dialoogvenster Scannen op de koppeling Meer om de instellingen voor scans te controleren en te wijzigen.
    Als Voorbeeld weergeven na scannen werd geselecteerd, kunt u in het voorbeeldscherm aanpassingen aan de gescande afbeelding aanbrengen.
Scannen met de HP Pro software (OS X)
  1. Plaats uw origineel met de bedrukte zijde naar beneden op de glasplaat van de scanner of met de bedrukte zijde naar boven in de automatische documentinvoer.
    Zie De scanner vullen of De documentinvoer laden voor meer informatie.
  2. Open HP Easy Scan. Dit bevindt zich in de map Toepassingen.
  3. Voer de scan uit aan de hand van de instructies op het scherm.