• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Afdruksnelkoppelingen instellen (Windows)

Afdruksnelkoppelingen instellen (Windows)

1. Klik in het menu Bestand van het softwareprogramma op Afdrukken.
  2. Klik op de knop of koppeling waarmee u het dialoogvenster Eigenschappen opent.
    Afhankelijk van uw softwaretoepassing heeft deze knop of koppeling de naam Eigenschappen, Opties, Installatie van de printer, Printereigenschappen, Printer of Voorkeuren instellen.
  3. Klik op het tabblad Snel afdrukopties instellen.
  4. Selecteer een bestaande snelkoppeling als uitgangspunt.
    opmerking:
    Selecteer altijd een snelkoppeling voordat u de instelling aan de rechterzijde van het scherm aanpast. Als u deze instellingen aanpast en vervolgens een snelkoppeling selecteert, raken alle aanpassingen verloren.
  5. Selecteer de afdrukopties voor de nieuwe snelkoppeling.
  6. Klik op de knop Opslaan als.
  7. Typ een naam voor de snelkoppeling en klik op de knop OK.