• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Problemen met de productsoftware (OS X)

Het printerstuurprogramma wordt niet in de lijst Afdrukken & scannen weergegeven

1. Controleer of het GZ-bestand van het apparaat zich in de volgende map op de harde schijf bevindt: Library/Printers/PPDs/Contents/Resources. Installeer de software indien nodig opnieuw.
  2. Als het GZ-bestand zich in de map bevindt, is het PPD-bestand mogelijk beschadigd. Verwijder het PPD-bestand en installeer de software opnieuw.

De apparaatnaam wordt niet weergegeven in de lijst met apparaten in de lijst Afdrukken & scannen

1. Controleer of de kabels goed zijn aangesloten en het product is ingeschakeld.
  2. Druk een configuratiepagina af om de apparaatnaam te controleren. Controleer of de naam op de configuratiepagina overeenkomt met de apparaatnaam in de lijst Afdrukken & scannen.
  3. Vervang de USB- of Ethernet-kabel door een kabel van hoge kwaliteit.

Het printerstuurprogramma zorgt er niet automatisch voor dat het geselecteerde apparaat wordt weergegeven in de lijst Afdrukken & scannen.

1. Controleer of de kabels goed zijn aangesloten en het product is ingeschakeld.
  2. Controleer of het GZ-bestand van het apparaat zich in de volgende map op de harde schijf bevindt: Library/Printers/PPDs/Contents/Resources. Installeer de software indien nodig opnieuw.
  3. Als het GZ-bestand zich in de map bevindt, is het PPD-bestand mogelijk beschadigd. Verwijder het bestand en installeer de software opnieuw.
  4. Vervang de USB- of Ethernet-kabel door een kabel van hoge kwaliteit.

Een afdruktaak is niet naar het gewenste apparaat verzonden

1. Open de afdrukwachtrij en start de afdruktaak opnieuw.
  2. Een ander apparaat met dezelfde of een vergelijkbare naam heeft de afdruktaak mogelijk ontvangen. Druk een configuratiepagina af om de apparaatnaam te controleren. Controleer of de naam op de configuratiepagina overeenkomt met de apparaatnaam in de lijst Printers.
    Een ander apparaat met dezelfde of een vergelijkbare naam heeft de afdruktaak mogelijk ontvangen. Druk een configuratiepagina af om de apparaatnaam te controleren. Controleer of de naam op de configuratiepagina overeenkomt met de apparaatnaam in de lijst Printers & scanners.

Wanneer het apparaat met een USB-kabel is aangesloten, wordt het apparaat niet weergegeven in de lijst Afdrukken & scannen nadat het stuurprogramma is geselecteerd.

Softwareproblemen oplossen
  1. Controleer of het besturingssysteem Mac OS X 10.10 of later is.
Hardwareproblemen oplossen
  1. Zorg ervoor dat de printer aan staat.
  2. Controleer of de USB-kabel juist is aangesloten.
  3. Controleer of u de juiste high-speed USB-kabel gebruikt.
  4. Controleer of er niet te veel USB-apparaten stroom gebruiken in de keten. Maak alle apparaten in de keten los en sluit de kabel rechtstreeks op de USB-poort op de computer aan.
  5. Controleer of er meer dan twee USB-hubs zonder stroomvoorziening achter elkaar in de keten zijn opgenomen. Maak alle apparaten in de keten los en sluit de kabel vervolgens rechtstreeks op de USB-poort op de computer aan.

U gebruikt een algemeen printerstuurprogramma met een USB-verbinding

Als u de USB-kabel hebt aangesloten voordat u de software hebt geïnstalleerd, gebruikt u mogelijk een algemeen printerstuurprogramma in plaats van het stuurprogramma voor dit product.
  1. Verwijder het algemene printerstuurprogramma.
  2. Installeer de software opnieuw vanaf de product-cd. Sluit de USB-kabel pas aan wanneer het software-installatieprogramma u hierom vraagt.
  3. Als er meerdere printers zijn geïnstalleerd, controleert u of u de juiste hebt geselecteerd in het pop-upmenu Formaat voor in het dialoogvenster Afdrukken.