• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Het telefoonboek gebruiken

U kunt faxnummers die u regelmatig gebruikt opslaan als individuele faxnummers of als andere faxnummervermeldingen in het telefoonboek.

Afzonderlijke telefoonboekvermeldingen maken en bewerken

1. Raak op het bedieningspaneel het pictogram Fax aan.
  2. Druk in het scherm op het pictogram Telefoonboek en druk op het pictogram Lokaal telefoonboek.
  3. Contactgegevens invoeren:
    1. Raak (Toevoegen) en vervolgens (Contactpersoon) aan.
    2. Voer de naam en het faxnummer van de contactpersoon in.
    3. Raak het blauwe toetsenblok of toetsenbordpictogram aan.
  4. Druk op Toevoegen.

Groepstelefoonboekvermeldingen maken en bewerken

1. Raak op het bedieningspaneel het pictogram Fax aan.
  2. Druk in het scherm op het pictogram Telefoonboek en druk op het pictogram Lokaal telefoonboek.
  3. Contactgegevens invoeren:
    1. Raak (Toevoegen) en vervolgens (Groepscontactpersoon) aan.
    2. Voer de naam van de groep in en selecteer de contactpersonen in de groep.
    3. Raak het blauwe toetsenblok of toetsenbordpictogram aan.
  4. Druk op Toevoegen.

Telefoonboekvermeldingen verwijderen

1. Raak op het bedieningspaneel het pictogram Fax aan.
  2. Druk in het scherm op het pictogram Telefoonboek en druk op het pictogram Lokaal telefoonboek.
  3. Raak (Contactpersoon) aan en vervolgens Verwijderen en Ja.