• Informatie
    Welkom Samsung Printer Klanten

Ondersteuning nodig voor uw Samsung printer? HP is er om te helpen! Meer informatie

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Functies voor productbeveiliging

Veiligheidsinformatie
Dit product ondersteunt veiligheidsstandaarden en -protocollen die helpen om het product en informatie op uw netwerk te beveiligen en om controle en onderhoud van het product te vereenvoudigen.
Ga voor meer informatie over de oplossingen voor beveiligd afdrukken en beeldverwerking naar de website van HP beveiligd afdrukken. Deze site biedt koppelingen naar rapporten en documenten met veelgestelde vragen over beveiligingsfuncties. Ook kunnen ze informatie bevatten over aanvullende beveiligingsfuncties die niet in dit document zijn opgenomen. Raadpleeg het document Aanbevolen procedures voor beveiliging verder op deze site voor informatie over aanbevolen procedures.
Firewall
De geïntegreerde webserver van HP biedt de mogelijkheid om firewallregels, prioriteiten, sjablonen, services en beleid voor het product in te schakelen. De firewallfunctie biedt netwerklaagbeveiliging voor IPv4- en IPv6-netwerken. Met de configuratiemogelijkheden van de firewall hebt u controle over de IP-adressen die toegang hebben tot het product. Hiermee kunt u ook machtigingen en prioriteiten instellen voor services als beheren, ontdekken en afdrukken. Dit alles dient ervoor te zorgen dat u op een veiligere manier controle hebt over wie toegang tot het product heeft.
Beveiligingsinstellingen
Gebruik het tabblad Instellingen van de geïntegreerde webserver onder Beveiliging om de beveiliging van het product te garanderen.
Item
Beschrijving
Algemene beveiliging
Een wachtwoord instellen om te voorkomen dat ongeautoriseerde gebruikers de printer op afstand configureren of printerinstellingen via de EWS weergeven.
Beheerdersinstellingen
Uw printer aanpassen door functies met betrekking tot de netwerkverbinding, printerfuncties (zoals kleurafdrukken), geheugenapparaten en firmware-updates in of uit te schakelen.
  opmerking:
Om veiligheidsredenen zijn sommige functies standaard uitgeschakeld (bijvoorbeeld extern scannen en Webscan). Deze moeten worden ingeschakeld voor u ze kunt gebruiken.
  opmerking:
Om veiligheidsredenen zijn sommige functies standaard uitgeschakeld. Deze moeten worden ingeschakeld voor u ze kunt gebruiken.
Toegangsbeheer
Aanmeldingsmethoden inschakelen en configureren om gebruikerstoegang tot bepaalde printertaken te bepalen.
Opgeslagen gegevens beschermen
Instellingen configureren om op de printer opgeslagen taken te beschermen tegen ongeautoriseerde gebruikers.
Firmware-updates
De printerfirmware kan automatisch worden bijgewerkt. Klik op het tabblad Hulpprogramma's van de geïntegreerde webserver op Printerupdates, Firmware-updates en vervolgens op Updates automatisch installeren. HP raadt u aan om deze optie in te schakelen.