HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - De HP printersoftware installeren voor een draadloos product dat verbinding heeft met het netwerk

De HP printersoftware installeren voor een draadloos product dat verbinding heeft met het netwerk

Als het product al een IP-adres op een draadloos netwerk heeft en u de productsoftware op een computer wilt installeren, voert u de volgende stappen uit:
  1. Zoek het IP-adres van het product (raak op het dashboard van het bedieningspaneel [Ethernet] aan).
  2. Installeer de printersoftware vanaf www.support.hp.com.
  3. Volg de instructies op het scherm.
  4. Wanneer u hierom wordt gevraagd, selecteert u Draadloos: de printer met uw draadloze netwerk en internet verbinden en klikt u vervolgens op Volgende.
  5. Selecteer in de lijst met beschikbare printers de printer met het juiste IP-adres.