HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - De faxinstellingen configureren vanaf het bedieningspaneel

De faxinstellingen configureren vanaf het bedieningspaneel
U kunt de faxinstellingen van het apparaat configureren via het bedieningspaneel of via de geïntegreerde webserver van HP.
In de Verenigde Staten en veel andere landen/regio's is het instellen van de tijd, datum en andere faxkopregelgegevens wettelijk vereist.
  opmerking:
Wanneer u het bedieningspaneel gebruikt om tekst in te voeren of om een naam in te voeren voor een sneltoets of telefoonboekvermelding, raakt u de knop 123 aan om een toetsenblok te openen met speciale tekens.
  1. Open het dashboard van het bedieningspaneel (veeg het dashboard tabblad bovenaan het scherm naar beneden of druk op de strook aan de bovenkant van het startscherm).
  2. Raak op het dashboard van het bedieningspaneel (Installatie) aan.
  3. Raak Voorkeuren aan.
  4. Om de tijd en datum in te stellen, raakt u Datum en tijd aan en voert u de volgende bewerkingen uit:
    • Selecteer de 12-uurs of 24-uurs klok. Gebruik vervolgens het toetsenblok om de huidige tijd in te voeren en raak Gereed aan.
    • Selecteer de datumindeling. Gebruik vervolgens het toetsenblok om de huidige datum in te voeren en raak Gereed aan.
  5. Raak (Terug) aan om terug te keren naar het menu Installatie.
  6. Om het standaard papierformaat te wijzigen, voert u de volgende bewerkingen uit:
    1. Raak Papierconfiguratie aan.
    2. Raak de te gebruiken lade aan en vervolgens Papierformaat aan en selecteer het formaat dat u standaard wilt gebruiken.
  7. Raak (Terug) aan om terug te keren naar het menu Installatie.
  8. Raak Faxinstellingen en vervolgens Voorkeuren aan.
  9. Raak Automatisch antwoorden aan en schakel deze functie in.
  10. Raak Faxkopregel aan en voer de volgende bewerkingen uit:
    1. Gebruik het toetsenblok om uw bedrijfsnaam of andere identificatiegegevens in te voeren (maximaal 25 tekens) en raak Gereed aan.
    2. Gebruik het toetsenblok om wanneer gevraagd uw naam en faxnummer (maximaal 20 tekens) en raak Gereed aan.