HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Problemen met rechtstreekse USB-verbindingen oplossen

Problemen met rechtstreekse USB-verbindingen oplossen
Als het apparaat rechtstreeks op een computer is aangesloten, moet u de USB-kabel controleren:
  • Controleer of de kabel op de computer en het product is aangesloten.
  • Controleer of de kabel korter is dan 5 m. Probeer een kortere kabel.
  • Controleer of de kabel goed werkt door deze aan te sluiten op een ander apparaat. Vervang de kabel zo nodig.