• Informatie

HP LaserJet Enterprise MFP, HP PageWide Enterprise MFP - Standaardopties voor het verzenden van faxen configureren

Gebruik de geïntegreerde webserver (EWS) om standaardopties voor fax verzenden te configureren. Als u niet de standaardinstellingen voor een specifieke taak wilt gebruiken, past u de taakinstellingen aan op het bedieningspaneel van de printer.
opmerking:
De standaardinstellingen gelden voor alle faxmethoden: analoog, LAN en internet.

Stap één: Toegang tot de geïntegreerde webserver van HP (EWS)

Volg deze stappen om het IP-adres van de printer te verkrijgen en open vervolgens de EWS:
opmerking:
De stappen zijn afhankelijk van het soort bedieningspaneel.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
  1. Het IP-adres ophalen:
    • FutureSmart 3: Selecteer de knop Netwerk vanaf het beginscherm op het bedieningspaneel van de printer om het IP-adres of de hostnaam weer te geven.
    • FutureSmart 4: Selecteer op het beginscherm op het bedieningspaneel van de printer het informatiepictogram en selecteer vervolgens het pictogram Netwerk om het IP-adres of de hostnaam weer te geven.
  2. Open een internetbrowser en voer in de adresregel het IP-adres of de hostnaam van de printer in zoals die wordt weergegeven op het bedieningspaneel van de printer. Druk op de toets Enter op het toetsenbord van de pc. De geïntegreerde webserver wordt geopend.
    Afbeelding : Voorbeeld van een IP-adres in een browservenster
    opmerking:
    Als de webbrowser een bericht weergeeft dat toegang tot de website mogelijk niet veilig is, selecteert u de optie om door te gaan naar de website. Toegang tot deze website zal de computer niet beschadigen.

Stap twee: Standaardopties configureren

Volg deze stappen om de standaardinstellingen voor fax verzenden in de geïntegreerde webserver (EWS) te configureren:
FutureSmart 3
  1. Klik in de bovenste EWS-navigatietabbladen op Fax.
  2. Klik in het linkerdeelvenster op Faxverzendingsinstellingen.
  3. Configureer in het gedeelte Scaninstellingen de standaardinstellingen die de originele documenten beschrijven.
FutureSmart 4
  1. Klik in de bovenste EWS-navigatietabbladen op Fax.
  2. Klik in het linkerdeelvenster op Faxverzendingsinstellingen en vervolgens op Standaardtaakopties.
  3. Selecteer op het tabblad Algemene taakinstellingen opties en klik vervolgens op Toepassen.
opmerking:
U kunt Quick Sets configureren om veelgebruikte instellingen te maken en op te slaan voor later gebruik. Als een gebruiker een Quick Set voor een taak selecteert via het bedieningspaneel van de printer, vervangt de Quick Set de standaardinstellingen.
  • FutureSmart 3: In de EWS gebruikt u de knoppen in het gedeelte Quick Set van het scherm Faxverzendingsinstellingen.
  • FutureSmart 4: In de EWS klikt u op Quick Sets in het linkernavigatievenster onder Faxverzendingsinstellingen en selecteert u de instellingen.