HP Enterprise - Printerrapporten afdrukken

U kunt apparaatrapporten afdrukken met gegevens over de printer en de huidige configuratie. Volg de stappen in dit document om apparaatrapporten af te drukken of te bekijken.
opmerking:
De stappen zijn afhankelijk van het soort bedieningspaneel.
FutureSmart 3
FutureSmart 4

Menu Rapporten

Eerste niveau
Tweede niveau
Omschrijving
Config.-/statuspagina's
Menustructuur Beheer
Toont de structuur van het menu Beheer.
Verbinding maken pagina
Geeft het IP-adres, de hostnaam en het MAC-adres van de printer weer als deze verbonden is met een netwerk. Als dit van toepassing is, geeft het ook het HP ePrint-adres en het AirPrint-adres weer.
Pagina met huidige instellingen
Deze pagina bevat de huidige instellingen voor elke optie in het menu Beheer.
Configuratiepagina
Toont de printerinstellingen en geïnstalleerde accessoires.
Pagina Status benodigdheden
Toont de geschatte resterende levensduur van benodigdheden; biedt statistieken over het totale aantal afgedrukte pagina's en verwerkte opdrachten, het serienummer, paginatellingen en onderhoudsinformatie.
HP biedt schattingen van de resterende levensduur van de benodigdheden als service aan de klant. De daadwerkelijke resterende niveaus kunnen afwijken van de schattingen.
gebruikspagina
Toont een telling van alle papierformaten die in het apparaat zijn gebruikt; meldt ook of het enkelzijdig, dubbelzijdig, zwart-wit of kleur was; en toont de paginatelling.
Pagina bestandsdirectory
Toont de bestandsnaam en mapnaam voor bestanden die zijn opgeslagen in het printergeheugen.
Statuspagina webservices
Toont de gedetecteerde webservices voor de printer.
Logboek kleurgebruik (alleen kleurenapparaten)
Toont de kleurgebruikstatistieken voor de printer.
Faxrapporten (alleen apparaten met fax)
Faxactiviteitenlog
Bevat een lijst van de faxen die zijn verzonden en ontvangen door deze printer.
rapport Factuurcodes
Een lijst van factureringscodes die zijn gebruikt voor uitgaande faxen. Dit rapport toont hoeveel verstuurde faxen er op elke code zijn gezet.
lijst met geblokkeerde faxen
Een lijst van telefoonnummers waarvan geen faxen mogen worden ontvangen op deze printer.
Snelkieslijst
Toont de snelkeuzes die zijn ingesteld voor deze printer.
Rapport Faxoproepen
Een gedetailleerd rapport van de laatste faxbediening, uitgaand of ingaand.
Overige pagina's
Demopagina
Drukt een demonstratiepagina af die laat zien wat de mogelijkheden van deze printer zijn.
RGB-voorbeelden (alleen kleurenproducten)
Drukt kleurstalen af voor verschillende RGB-waarden. Gebruik de stalen als een leidraad voor het matchen van afgedrukte kleuren.
CMYK-voorbeelden (alleen kleurenproducten)
Drukt kleurstalen af voor verschillende CMYK-waarden. Gebruik de stalen als een leidraad voor het matchen van afgedrukte kleuren.
PCL-lettertypenlijst
Drukt de beschikbare PCL-fonts af.
PS-lettertypenlijst
Drukt de beschikbare HP postscript level 3-emulatielettertypen af.