• Informatie

HP LaserJet Enterprise, HP OfficeJet Enterprise - PCL-lettertypen ondersteunen het afdrukken van barcodes bij gebruik van HP FutureSmart firmwareversie 3.7 of nieuwer

Inleiding

HP LaserJet Enterprise en OfficeJet Enterprise printers met HP FutureSmart firmwareversiepakket 3.7 of nieuwer zijn voorzien van geïntegreerde barcodes met Code 128, Code 3 van 9, OCR-A en OCR-B in de lijst met PCL-lettertypen. Dankzij deze nieuwe functionaliteit kunnen gebruikers barcodes afdrukken zonder extra lettertypeoplossingen.
De lijst met PCL-lettertypen bevat lettertypeopdrachten (escapereeks) voor het afdrukken van Code 128- en Code 3 van 9-barcodes. Code 128 en Code 39 (ook Code 3 van 9 genoemd) zijn barcodesymbolen voor het opslaan van gecodeerde gegevens. OCR-A en OCR-B zijn lettertypesets die door de overheid worden geaccepteerd voor optische tekenherkenning.

Stap één: De printerfirmware bijwerken

Werk de firmware bij naar FutureSmart versie 3.7 of nieuwer.

Stap twee: Het barcodelettertype verkrijgen uit de lijst met PCL-lettertypen

Volg de stappen hierna om de PCL-lettertypenlijst af te drukken.
opmerking:
De stappen zijn afhankelijk van het soort bedieningspaneel.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. Blader op het beginscherm van het bedieningspaneel naar de knop Beheer en selecteer deze knop.
  2. Open de volgende menu's:
    • Rapporten
    • Overige pagina's
  3. Selecteer PCL-lettertypenlijst en selecteer vervolgens Afdrukken.
  4. Zorg ervoor dat u de juiste Escapereeks in uw toepassing gebruikt voor het betreffende lettertype in de lijst met PCL-lettertypen.
FutureSmart 4
  1. Selecteer op het startscherm van het bedieningspaneel van de printer Rapporten en selecteer vervolgens Overige pagina's.
  2. Selecteer PCL-lettertypenlijst en vervolgens Afdrukken om de pagina af te drukken.
  3. Zorg ervoor dat u de juiste Escapereeks in uw toepassing gebruikt voor het betreffende lettertype in de lijst met PCL-lettertypen.
Voorbeeld PCL-lettertypenlijst
Afbeelding : Voorbeeld PCL-lettertypenlijst