• Informatie

HP LaserJet Enterprise MFP - Faxrapporten

Hieronder vindt u een overzicht van de faxrapporten die op de printer beschikbaar zijn. Deze rapporten kunt u afdrukken via of weergeven op het bedieningspaneel van het apparaat.
Op het apparaat zijn de volgende faxrapporten beschikbaar:
  • Faxactiviteitenlog
  • rapport Factuurcodes
  • lijst met geblokkeerde faxen
  • Snelkieslijst (alleen FutureSmart 3)
  • Rapport Faxoproepen

Een faxrapport afdrukken of weergeven

U kunt faxrapporten als volgt afdrukken of weergeven.
opmerking:
De stappen zijn afhankelijk van het soort bedieningspaneel.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. Blader op het beginscherm van het bedieningspaneel naar de knop Beheer en selecteer deze knop.
  2. Open de volgende menu's:
    • Rapporten
    • Faxrapporten
  3. Selecteer het log of het rapport dat u wilt afdrukken of weergeven.
  4. Selecteer de knop Afdrukken of Weergeven.
FutureSmart 4
  1. Selecteer op het startscherm van het bedieningspaneel van de printer Rapporten en selecteer vervolgens Faxrapporten.
  2. Selecteer het log of het rapport dat u wilt afdrukken of weergeven.
  3. Selecteer de knop Afdrukken of Weergeven.

Faxactiviteitenlog

Het faxactiviteitenlog bevat de volgende gegevens:
  • Informatie in het faxhoofd dat is ingesteld op de printer.
  • Taaknummers van alle faxtaken
  • Datum en tijd van ontvangen, verzonden of mislukte faxen
  • Het type faxtaak: verzenden of ontvangen
  • Identificatie van de afzender (telefoonnummer indien beschikbaar)
  • Duur (tijd dat telefoon van de haak is geweest)
  • Aantal pagina's
  • Resultaat (verzonden, in de wachtrij of mislukt, inclusief vermelding van het type fout en de foutcode)
In de database worden de 500 meest recente faxvermeldingen opgeslagen. De faxvermeldingen zijn vermeldingen van alle faxsessies. Een faxsessie kan bijvoorbeeld een verzonden fax, een ontvangen fax of een firmware-upgrade zijn. Afhankelijk van de activiteit, kunnen er minder dan 500 vermeldingen in het rapport staan.
Als u het logboek wilt gebruiken voor registratiedoeleinden, moet u het logboek regelmatig afdrukken en vervolgens wissen.
U kunt het Faxactiviteitenlog als volgt wissen.
FutureSmart 3
  1. Selecteer op het beginscherm van het bedieningspaneel de knop Beheer.
  2. Open de volgende menu's:
    • Faxinstellingen
    • faxactiviteitenlog wissen
  3. Raak de knop Wissen aan om het faxactiviteitenlog te wissen.
FutureSmart 4
  1. Selecteer op het beginscherm van het bedieningspaneel Instellingen.
  2. Open de volgende menu's:
    • Faxen
    • faxactiviteitenlog wissen
  3. Raak de knop Wissen aan om het faxactiviteitenlog te wissen.

Rapport met factuurcodes

Het rapport met factuurcodes bevat een overzicht van de 500 meest recente verzonden faxen, gesorteerd op factuurcode. Het rapport bevat de volgende gegevens:
  • Factuurcodenummer
  • Datum en tijd van alle ontvangen faxen
  • Identificatienummer
  • Duur (tijd dat telefoon van de haak is geweest)
  • Aantal verzonden pagina's
  • Resultaat (succes)
In de database worden de 500 meest recente faxen opgeslagen. Als u het rapport wilt gebruiken voor registratiedoeleinden, moet u het rapport regelmatig afdrukken en vervolgens wissen.

Rapport met een lijst van geblokkeerde faxnummers

Het rapport met een lijst van geblokkeerde faxnummers bevat de faxnummers die zijn geblokkeerd. De printer kan geen fax ontvangen van geblokkeerde faxnummers.

Rapport met snelkieslijsten

Een rapport met snelkieslijsten bevat een overzicht van de faxnummers die aan namen van snelkiesnummers zijn toegewezen.

Rapport Faxoproepen

Het faxbelrapport is een kort rapport waarin de status van de laatst ontvangen of verzonden fax wordt aangegeven.