HP LaserJet Enterprise MFP - Standaardinstellingen voor scannen/verzenden wijzigen vanaf het bedieningspaneel

Standaardinstellingen voor scannen/verzenden wijzigen vanaf het bedieningspaneel
  opmerking:
De stappen zijn afhankelijk van het soort bedieningspaneel.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. Blader op het beginscherm van het bedieningspaneel naar de knop Beheer en selecteer deze knop.
  2. Open het menu Instellingen voor scannen/digitaal verzenden.
  3. Selecteer de categorie instellingen voor scannen en verzenden die u wilt configureren.
  4. Open het menu standaardtaakopties en configureer de opties. Selecteer Opslaan om de instellingen op te slaan.
FutureSmart 4
  1. Selecteer Instellingen op het startscherm van het bedieningspaneel van de printer en open het menu Scannen/digitaal verzenden.
  2. Selecteer de categorie instellingen voor scannen en verzenden die u wilt configureren.
  3. Configureer de opties. Selecteer Gereed voor elke instelling als u hierom wordt gevraagd.