HP LaserJet Enterprise MFP, HP PageWide Enterprise MFP - Fax instellen

Inleiding
Deze informatie is van toepassing op fax- en Flow-modellen of op andere printers als een optioneel analoog faxaccessoire is geïnstalleerd. Sluit voordat u doorgaat de printer aan op een telefoonlijn (voor de analoge fax) of op een internet- of netwerkfaxservice.
Fax instellen via het bedieningspaneel van de printer
  opmerking:
De stappen zijn afhankelijk van het soort bedieningspaneel.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. Blader op het beginscherm van het bedieningspaneel naar de knop Beheer en selecteer deze knop.
  2. Open de volgende menu's:
    • Faxinstellingen
    • Instellingen faxverzending
    • Faxverzending instellen
    • Wizard Fax instellen
      opmerking:
    Als het menu Faxinstellingen niet voorkomt in de lijst, is de LAN- of internetfax mogelijk ingeschakeld. Wanneer de LAN- of internetfax is ingeschakeld, is het analoge faxaccessoire uitgeschakeld en wordt het menu Faxinstellingen niet weergegeven. Er kan slechts één faxfunctie tegelijk zijn ingeschakeld: de LAN-fax, de internetfax of de analoge fax. Als u de analoge fax wilt gebruiken terwijl de LAN-fax is ingeschakeld, gebruikt u de geïntegreerde webserver van HP om LAN-fax uit te schakelen.
  3. Volg de procedure in de wizard Fax instellen om de vereiste faxinstellingen te configureren.
FutureSmart 4
  1. Schuif op het startscherm van het bedieningspaneel naar Instellingen en selecteer vervolgens Fax.
      opmerking:
    Als het menu Fax niet voorkomt in de lijst, is de LAN- of internetfax mogelijk ingeschakeld. Wanneer de LAN- of internetfax is ingeschakeld, is de analoge faxmodule uitgeschakeld en wordt het menu Fax niet weergegeven. Er kan slechts één faxfunctie tegelijk zijn ingeschakeld: de LAN-fax, de internetfax of de analoge fax. Als u de analoge fax wilt gebruiken terwijl de LAN-fax is ingeschakeld, gebruikt u de geïntegreerde webserver van HP om LAN-fax uit te schakelen.
  2. Zorg ervoor dat de optie Interne faxmodem instellen aangeeft dat deze is geconfigureerd. Als deze niet is geconfigureerd, selecteert u nu Interne faxmodem instellen en voert u de instellingen in.
  3. Selecteer elk van het volgende menu-items en voer de instellingen in die rechts op het scherm worden vermeld. Selecteer Gereed voor elke instelling als u hierom wordt gevraagd.
    • Instellingen faxverzending
    • Instellingen faxontvangst
    • Fax doorsturen