• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise MFP M630 - Lichte kopieën of scans vanaf de automatische documentinvoer

Probleem:
Sommige klanten hebben geklaagd dat de kopieën of scans te licht zijn bij gebruik van de automatische documentinvoer.
(Tijdelijke) oplossing:
Oplossing voor scannen:
  1. Ga naar de kopieer- of scaninstellingen en wijzig de standaardscanresolutie van 300 dpi naar 400 dpi.
  2. U kunt ook de instelling voor het verwijderen van de achtergrond en andere instellingen wijzigen.
Oplossing voor kopiëren:
  1. Kopieën doorlopen het afdrukpad, dus als u de dichtheid voor afdrukken verhoogt, worden kopieën ook beter. Beheer > Algemene instellingen > Afdrukkwaliteit > Tonerdichtheid (van 3 veranderen in 5).
  2. U kunt ook de verwijdering van de achtergrond anders instellen. Beheer > Kopieerinstellingen > Beeldaanpassing > Achtergrond verwijderen (van 2 veranderen in 1). Verander de instelling voor licht/donker van 5 in 6.
  3. De standaardinstelling is een combinatie van tekst en foto. Als uw document vooral tekst bevat, kunt u tekst selecteren.
Overzicht of oorzaak:
De reden dat u mogelijk een verschil ziet tussen ADF-kopieën en -scans en flatbedkopieën, is omdat er standaard een resolutieverschil bestaat tussen de scanners.
De ADF is bedoeld voor scans van vele pagina's en is geoptimaliseerd voor een hoge snelheid en verschillende bestandsformaten. ADF-scans hebben slechts de helft van de resolutie van flatbedscans.