• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise M604-M606 printers - 11.00.0x-fouten interne klok

Probleem:
Dit document is alleen van toepassing op de volgende printers:
  • HP LaserJet Enterprise M604
  • HP LaserJet Enterprise M605
  • HP LaserJet Enterprise M606
Een foutbericht 11.00.01 of een 11.00.02 wordt weergegeven op het bedieningspaneel wanneer er een probleem is met de interne klok van de printer.
Oplossing:
Stap één: De datum en tijd resetten
Telkens wanneer de printer wordt uitgeschakeld en opnieuw wordt ingeschakeld, stelt u de tijd en datum in op het bedieningspaneel.
Stap twee: Controleren of de formatterkabels goed zijn aangesloten
Gebruik de volgende stappen om ervoor te zorgen dat de formatterkabels goed zijn aangesloten op de formatter.
  1. Schakel de printer uit.
    Afbeelding : Knop Aan/uit
  2. Haal de stekker van het netsnoer uit het stopcontact en maak eventuele kabels los.
      waarschuwing:
    Om schade aan het product te voorkomen, schakelt u het apparaat uit en wacht u vijf seconden. Verwijder vervolgens het netsnoer voordat u onderhoud uitvoert aan het product.
    Afbeelding : Locatie van het netsnoer en de interfacekabel
  3. Verwijder het rechterzijpaneel door deze naar de achterkant van het apparaat te schuiven om het te ontgrendelen.
    Afbeelding : Rechterzijpaneel
  4. Controleer de zeven formatterkabels om er zeker van te zijn dat ze goed aangesloten zijn.
    Afbeelding : Een nieuwe afbeelding nodig
  5. Plaats het rechterzijpaneel terug. Zorg dat de lipjes op het paneel aansluiten op de sleuven van het apparaat en duw het paneel richting de voorkant van het apparaat tot deze niet meer verder kan.
    Afbeelding : Rechterzijpaneel
  6. Sluit de interfacekabel en het netsnoer weer aan.
    Afbeelding : Netsnoer en interfacekabel
  7. Zet de printer aan.
    Afbeelding : Knop Aan/uit
Stap drie: De formatter vervangen
Als de foutmelding blijft optreden na het voltooien van bovenstaande stappen, neemt u contact op met een plaatselijke geautoriseerde dealer of servicemedewerker van HP om de formatter te laten nakijken of te vervangen.