• Informatie

HP LaserJet Enterprise 500 Color MFP M575 - 31.13 Papierstoring documentinvoer

31.13 Papierstoring documentinvoer

Volg de onderstaande procedure om storingen in de documentinvoer te verhelpen. Wanneer er een blokkade is, kan het bedieningspaneel het volgende bericht weergeven plus een animatie om u te helpen bij het verhelpen van de blokkade.
  • 31.13.XX - Storing in documentinvoer
  1. Trek de vergrendeling omhoog om de klep van de documentinvoer te ontgrendelen.
    Afbeelding : Trek de vergrendeling van de documentinvoer omhoog
  2. Open de klep van de documentinvoer.
    Afbeelding : Open de klep van de documentinvoer
  3. Trek de klep omhoog die toegang geeft tot het vastgelopen papier, verwijder het papier en sluit de klep.
    Draai indien nodig het groene wiel aan de voorzijde van de documenttoevoer om vastgelopen papier te verwijderen.
    Afbeelding : Verwijder het vastgelopen papier
  4. Sluit de klep van documentinvoer.
    Afbeelding : Sluit de klep van documentinvoer