HP Color LaserJet Enterprise CP5520, HP Color LaserJet Enterprise M750 - 13.A2, 13.A3, 13.A4, 13.A5, 13.A6 - Papierstoring in lade 2, 3, 4, 5 en 6

13.A2, 13.A3, 13.A4, 13.A5, 13.A6 - Papierstoring in lade 2, 3, 4, 5 en 6
Volg de onderstaande procedure om te controleren op papier in alle mogelijke storingslocaties in en bij lade 2, 3 en de laden voor 500 vel. Wanneer er een blokkade is, kan het bedieningspaneel het volgende bericht weergeven plus een animatie om u te helpen bij het verhelpen van de blokkade.
  • 13.A2.XX - Storing in lade 2
  • 13.A3.XX - Storing in lade 3
  • 13.A4.XX - Storing in lade 4
  • 13.A5.XX - Storing in lade 5
  • 13.A6.XX - Storing in lade 6
  let op:
Als u een lade opent wanneer papier is vastgelopen kan het papier scheuren en kunnen er stukjes papier achterblijven in de lade. Daardoor kan het papier opnieuw vastlopen. Hef storingen eerst op voordat u een lade opent.
  1. Open de lade en controleer of het papier correct is geplaatst. Verwijder vastgelopen of beschadigde vellen papier. Verwijder de lade uit het apparaat om toegang te krijgen tot het vastgelopen papier in de laderuimte.
    Afbeelding : Locatie van papierstapel
  2. Sluit de lade.
    Afbeelding : Locatie van lade 2
  3. Als de storing zich in lade 3 bevindt, kunt u ook de klep aan de rechterzijde van de lade openen, het vastgelopen papier verwijderen en de klep vervolgens weer sluiten.
    Afbeelding : Klep lade 3 open