HP pc's - De GeForce Experience-software gebruiken om waarschuwingen voor stuurprogramma's te krijgen

Dit document is van toepassing op specifieke HP pc’s met NVIDIA grafische processor (GPU) en Windows 8 of Windows 10.
Gebruik de GeForce Experience-software voor het instellen van uw updatewaarschuwingen voor stuurprogramma’s. Met bijgewerkte stuurprogramma’s op uw computer kunt u op topniveau blijven gamen.

Waarschuwingen voor stuurprogramma’s installeren in GeForce Experience

Voer de volgende stappen uit om GeForce Experience te openen en waarschuwingen voor stuurprogramma’s in te stellen:
  1. Zoek in Windows naar Geforce Experience en open deze functie.
    Als uw software niet is bijgewerkt, verschijnt er mogelijk een scherm dat Nieuwe updates zijn gereed aangeeft. Klik op INSTALLEREN en volg de aanwijzingen om updates te installeren of klik op NU NIET om door te gaan zonder updates.
  2. Klik in het startscherm op het tabblad Voorkeuren en klik op Controleren op updates.
    Afbeelding : Controleren op updates selecteren
    Controleren op updates selecteren in het tabblad Voorkeuren
  3. Selecteer voor het instellen van voorkeuren voor updatemeldingen en -downloads onderaan het tabblad VoorkeurenAutomatisch updates van stuurprogramma’s downloaden en mij laten kiezen wanneer ik deze installeer en/of Mij melden wanneer er een update van een GeForce-stuurprogramma beschikbaar is.
    Afbeelding : Opties updatemeldingen
    Opties updatemeldingen

Controleren op updates van stuurprogramma’s

Volg de instructies om handmatig te controleren op updates van stuurprogramma’s:
  1. Klik op het tabblad Drivers.
    Afbeelding : Tabblad Stuurprogramma’s
    Het tabblad stuurprogramma’s geselecteerd
  2. Klik rechts van de tabbladen op Controleren op updates.
    Afbeelding : Controleren op updates
    Knop Controleren op updates geselecteerd
  3. Selecteer de beschikbare updates en volg de instructies op het scherm om de updates te downloaden en te installeren.