• Informatie

HP printers - Instellen printer voor HP Smart-app mislukt (Android)

Dit document is van toepassing op draadloze HP inkjetprinters en Android-smartphones en -tablets.
Beperkingen in Android 7.0 (Nougat) en later kunnen verhinderen dat de HP printer kan worden ingesteld met de HP Smart-app. Om de installatie te voltooien, sluit u de printer aan op uw lokale netwerk vanaf het bedieningspaneel van de printer, met behulp van Wi-Fi Protected Setup (WPS), of met een computer. Als u verbinding hebt kan HP Smart de printer vinden.