• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Pro - De instelling Stille afdrukmodus configureren

Inleiding
De Stille afdrukmodus is een instelling op het bedieningspaneel van de printer die is ontwikkeld voor geluidsgevoelige gebruikers die mogelijk in de directe buurt van de printer werken. Wanneer deze instelling op een van de volgende is op het bedieningspaneel wordt ingeschakeld, wordt het geluid van de printers en de afdruksnelheid verlaagd.
  • HP LaserJet Pro 400 Printer M401
  • HP LaserJet Pro M402
  • HP LaserJet Pro M403
  • HP LaserJet Pro 400 MFP M425
  • HP LaserJet Pro MFP M426
  • HP LaserJet Pro MFP M427
De instellingen 'Stille afdrukmodus' configureren vanaf het bedieningspaneel
Volg deze stappen om de Stille afdrukmodus te configureren vanaf het bedieningspaneel van de printer:
Stap één: De firmware bijwerken om de instelling op het bedieningspaneel van de printer weer te geven
  opmerking:
U hoeft de firmware voor de HP LaserJet Pro 400 Printer M401 en HP LaserJet Pro 400 MFP M425 niet verplicht bij te werken, omdat de instelling Stille afdrukmodus al beschikbaar is voor deze printers.
Ga naar support.hp.com/drivers en werk de firmware bij naar '20150916' voor de volgende printers:
  • HP LaserJet Pro M402
  • HP LaserJet Pro M403
  • HP LaserJet Pro MFP M426
  • HP LaserJet Pro MFP M427
Voor instructies voor het downloaden en bijwerken van de firmware gaat u naar HP LaserJet Pro - De firmware bijwerken.
Stap twee: De instelling inschakelen vanaf het bedieningspaneel van printer
Afhankelijk van het bedieningspaneel van uw printer selecteert u een van de volgende weergaven en volgt u de instructies om de instelling in te schakelen.
  opmerking:
De optie 'Uit' is de standaardinstelling voor de Stille afdrukmodus.
Voor bedieningspanelen met aanraakscherm
  opmerking:
Gebruik de schuifbalk om te bladeren en raak de optie aan om deze te selecteren.
  1. Blader op het scherm op het bedieningspaneel van de printer en raak vervolgens het pictogram Instellingen () aan.
  2. Raak in het menu InstellingenSysteeminstellingen aan.
  3. Schuif naar beneden in de menulijst en raak vervolgens Stille afdrukmodus aan.
  4. Raak in de instelling Stille afdrukmodus een van de volgende opties aan:
    • 'Aan' om de instelling in te schakelen.
    • 'Uit' om de instelling uit te schakelen.
Voor 2-regelige bedieningspanelen
  opmerking:
Gebruik de pijlen links of rechts om te bladeren en druk op de knop OK om te selecteren.
  1. Druk op het bedieningspaneel van de printer op OK.
      opmerking:
    Als de printer zich in de slaapstand bevindt, drukt u twee keer op OK.
  2. Gebruik de pijltoetsen om Systeeminstellingen te selecteren en druk vervolgens op OK.
  3. Druk in het menu Systeeminstellingen op de pijltoetsen om Stille afdrukmodus te selecteren en druk vervolgens op OK.
  4. Druk in het menu Stille afdrukmodus Druk op de pijltoetsen om een van de volgende opties te selecteren en druk vervolgens op OK om de geselecteerde optie in te schakelen.
    • 'Aan' om de instelling in te schakelen.
    • 'Uit' om de instelling uit te schakelen.