• Informatie

• Feedback

HP Color LaserJet Pro MFP M377, MFP M477 - Zelfreparatie-onderdelen voor de klant

Zelfreparatie-onderdelen voor de klant

Zelfreparatie-onderdelen voor de klant (CSR, Customer Self-Repair) zijn voor veel HP LaserJet printers beschikbaar om reparatietijd te verminderen. Ga voor meer informatie over het CSR-programma en de voordelen naar www.hp.com/go/csr-support en www.hp.com/go/csr-faq.
Echte HP vervangingsonderdelen kunt u bestellen op www.hp.com/buy/parts of door contact op te nemen met een bevoegde service- of ondersteuningsproviders van HP. Om een onderdeel te bestellen, hebt u een van de volgende gegevens nodig: onderdeelnummer, serienummer (op de achterkant van de printer), productnummer of printernaam.
  • Onderdelen die zijn gemarkeerd met Verplicht kunnen door de klant zelf worden geïnstalleerd. U kunt de reparatie ook laten uitvoeren door servicemedewerkers van HP maar dan worden kosten in rekening gebracht. Voor deze onderdelen wordt onder uw HP-productgarantie geen ondersteuning ter plekke of reparatie in de werkplaats aangeboden.
  • Onderdelen die zijn gemarkeerd met Optioneel, kunnen tijdens de garantieperiode van de printer op uw verzoek zonder bijkomende kosten worden geïnstalleerd door servicemedewerkers van HP.
Artikel
Omschrijving
Instructies voor zelf vervangen
Nummer
Papierinvoerlade voor 150 vel
Vervangende cassette voor lade 2
Verplicht
RM2-6377-000CN
Papierinvoerlade voor 550 vel
Vervangende optionele lade 3
Verplicht
CF404-67901