• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer of printer– Klik hier

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP computers - Een pen gebruiken met Windows Ink-werkruimte (Windows 10)

Dit document is voor HP computers met Windows 10.
De Windows Ink-werkruimte laat u toe de plaknotities, schetsblok en Schermaantekeningen-apps in Windows te starten en integreert met Cortana.
opmerking:
U kunt ook Windows Ink-werkruimte met een muis of toetsenbord gebruiken. De methodes die door de apps binnen de Windows Ink-werkruimte worden ondersteund, verschillen.
Klik op het pictogram Windows Ink-werkruimte op de taakbalk om Windows Ink-werkruimte te openen.
 Windows Ink-werkruimte
Als het pictogram van de Windows Ink-werkruimte niet wordt weergegeven, klikt u met de rechtermuisknop op een leeg gebied van de taakbalk om de Werkbalken weer te geven en vervolgens op Windows Ink-werkruimte weergeven.
Het menu werkbalken met Windows Ink-werkruimte weergeven gemarkeerd