• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP producten die zijn getest met Windows 10

De informatie hieronder geeft een overzicht van HP producten die getest zijn met de Windows 10 Fall Creators Update (versie 1709). Elk computerproduct dat niet wordt vermeld in de tabel van de Windows 10 Fall Creators Update is niet getest door HP voor deze update en wordt mogelijk niet ondersteund door HP voor Windows 10. Raadpleeg https://support.microsoft.com/windows voor meer informatie van Microsoft over de Windows 10 Fall Creators Update.
Als u nog steeds wilt doorgaan met het gebruik van Windows 10 op een ongetest systeem, gaat u naar de ondersteuningswebsite van Microsoft Windows voor informatie en ondersteuning.
Meer informatie
Ga naar support.microsoft.com voor meer informatie over de Windows 10 Fall Creators Update.