HP producten die zijn getest met Windows 10

De informatie hieronder geeft een overzicht van HP producten die zijn getest met de Update voor Windows 10, oktober 2018 (versie 1809). Elk computerproduct dat niet voorkomt in de tabel van de Update voor Windows 10, oktober 2018 is niet getest door HP voor deze update en wordt mogelijk niet ondersteund door HP voor Windows 10. Raadpleeg https://support.microsoft.com/windows voor meer informatie van Microsoft over de Update voor Windows 10, oktober 2018.
Als u nog steeds wilt doorgaan met het gebruik van Windows 10 op een ongetest systeem, gaat u naar de ondersteuningswebsite van Microsoft Windows voor informatie en ondersteuning.

Meer informatie

Ga naar support.microsoft.com voor meer informatie over de Update voor Windows 10, oktober 2018.