HP LaserJet Enterprise 500 Color MFP M575 - Storingen verhelpen in de rechterklep

Storingen verhelpen in de rechterklep
  let op:
Tijdens het gebruik van het apparaat kan de fuser heet worden. Wacht totdat de fuser is afgekoeld voordat u storingen verhelpt.
  1. Open de rechterklep.
    Afbeelding : Open de rechterklep
  2. Als er papier is vastgelopen aan het begin van de uitvoerbak, trekt u het papier omlaag om het te verwijderen.
    Afbeelding : Verwijder het vastgelopen papier
  3. Als er papier is vastgelopen in de rechterklep, trekt u het papier langzaam naar buiten.
    Afbeelding : Verwijder het vastgelopen papier
  4. Til de papierinvoerklep aan de binnenzijde van de rechterklep omhoog. Als daar papier is vastgelopen, trekt u dit langzaam naar buiten.
    Afbeelding : Verwijder het vastgelopen papier
  5. Sluit de papierinvoerklep.
    Afbeelding : De klep sluiten
  6. Trek het papier langzaam uit het oppakgedeelte.
    Afbeelding : Verwijder het vastgelopen papier
  7. Kijk of zich papier bevindt in het rollengedeelte van lade 2. Duw de twee groene lipjes omhoog om de toegangsklep voor storingen te openen. Verwijder vastgelopen papier en sluit de klep.
    Afbeelding : Verwijder het vastgelopen papier
  8. Als er papier is vastgelopen onder in de fuser, trekt u het papier langzaam omlaag om het te verwijderen.
    Afbeelding : Verwijder het vastgelopen papier
      let op:
    Raak de rollen van de overdrachtsrol niet aan. Verontreiniging kan de afdrukkwaliteit aantasten.
  9. Er kan papier zijn vastgelopen in de fuser, waar het van buitenaf niet zichtbaar is. Pak de hendels van de fuser vast, til ze iets omhoog en trek de fuser recht uit het apparaat.
      let op:
    Tijdens het gebruik van het apparaat kan de fuser heet worden.
    Afbeelding : De fuser verwijderen
  10. Open de toegangsklep voor storingen (1). Als er papier in de fuser is vastgelopen, trekt u het papier langzaam omhoog om het te verwijderen (2). Als het papier scheurt, verwijdert u alle snippers.
      let op:
    Ook als de buitenkant van de fuser is afgekoeld, kunnen de rollen binnenin nog heet zijn. Wacht totdat de fuserrollen zijn afgekoeld voordat u deze aanraakt.
    Afbeelding : Verwijder het vastgelopen papier
  11. Open de toegangsklep voor storingen en duw de fuser volledig in het apparaat.
    Afbeelding : De fuser plaatsen
  12. Sluit de rechterklep.
    Afbeelding : Sluit de rechterklep