• Informatie

• Feedback

HP-printers - HP Printables gebruiken

HP Printables is een webservice die u kunt gebruiken om vooraf geformatteerde inhoud, zoals visitekaartjes, bedrijfsdocumenten en kleurplaten, af te drukken, te downloaden en te delen.
Ga naar de HP Printables website (in het Engels) om de beschikbare inhoud weer te geven. Deze website vervangt HP Printables die voorheen beschikbaar was via het bedieningspaneel van de printer, de HP Smart-app en de website van HP Smart. Deze services zijn in 2016 ingetrokken.